Luminiţa Anghel: «Preţuiesc noţiunea de familie, cred în iubire şi în dăruire»

1 53985 original jpg jpeg

A păşit în lumea muzicii în urmă cu 20 de ani, dar, de-a lungul timpului, nu totul a fost doar lapte şi miere pentru ea. Acum,ceea ce contează este susţinerea familiei, fără de care cântăreaţa nu ar putea să găsească satisfacţie în ce face.

Care sunt avantajele faptului că eşti vedetă? Dar dezavantajele?

Avantaje există,dar,din punctul meu de vedere,dezavantaje sunt mai multe. Este minunat să poţi primi complimente pe stradă,să poţi deschide uşi pentru a ajuta persoanele aflate în suferinţă,să te simţi iubit şi apreciat,să ai confirmarea faptului că nu ai muncit în zadar,dar... a fi persoană publică înseamnă a avea o expunere de cele mai multe ori nedorită. Fiecare decizie nu mai poate fi „personală“,  fiecare gest devine interpretabil,fiecare declaraţie comentată. Să faci lucruri nebuneşti,dar inedite devine imposibil într-o societate prea atentă şi critică cu vedetele sale.

Ce sacrificii ai făcut până acum pentru a ajunge ceea ce eşti azi?

Până acum,toate eforturile pe care le-am făcut au fost justificate. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că nu am fost nevoită să fac compromisuri! M-am născut într-o familie iubitoare,am avut părinţi care mi-au fost modele în viaţă,care m-au învăţat să iubesc noţiunea de famile,respectul de sine şi respectul faţă de cel de lângă noi.

În momentele de cumpănă,te-ai gândit vreo clipă să renunţi la muzică?

Da,la început de carieră,când eram foarte tânără şi nu înţelegeam de ce nu eram băgată în seamă de cei care la vremea respectivă făceau legea în muzică şi în televiziune. Apoi,am crescut – şi fizic,şi profesional – şi mi-am dat seama că nu eram suficient de bună şi de pregătită. A durat ceva până când am reuşit să demonstrez ce pot,dar a meritat.

Luminiţa Anghel,alături de soţul ei,Silviu Dumitriade

simeon stalpnicul png

Ce planuri muzicale ai în 2013?

Urmează să filmăm videoclipul piesei „Unique“! Apoi,voi lansa o nouă melodie pentru care am mai multe propuneri:pop simphonic şi pop dance.

O familie fericită:Luminiţa,Silviu şi cei trei copii ai lor,David,Filip şi Măriuca

simeon stalpnicul png

Dacă nu ai fi fost cântăreaţă,ce-ai fi ales să faci?

Mi-am dorit iniţial să devin actriţă! Cântăreaţă am devenit dintr-o schimbare de direcţie,nu neapărat intenţionată! Dar aş putea face multe alte lucruri,mai ales cele care implică şi copii. Poate pedagog,psiholog,babysitter (zâmbeşte).

Cum împaci viaţa de familie cu cea de artistă?

Mă bucur de sprijinul şi de suportul soţului meu,dar şi de al soacrei mele,cu care am o relaţie specială. Nimic nu este prea greu sau complicat atunci când iubeşti ceea ce faci şi când te afli în armonie cu tine şi cu propria viaţă.

După ce valori familiale te ghidezi în viaţă?

Preţuiesc noţiunea de familie,cred în iubire şi în dăruire. Cei dragi merită orice sacrificiu. Fără familie şi iubirea lor nu am putea să reuşim profesional,să accedem şi să găsim satisfacţie în ceea ce facem.

Ce n-ai accepta niciodată în cuplu?

Minciuna,secretele şi infidelitatea.

„Preţuiesc noţiunea de familie,cred în iubire şi în dăruire. Cei dragi merită orice sacrificiu.“

Minichestionar „Click pentru femei“

-Cel mai mare defect al meu este... încăpăţânarea.-Calităţile pe care le prefer la un bărbat sunt... bunul-simţ,educaţia şi respectul.-Elementele necesare unei cariere de succes sunt... talentul,perseverenţa,respectarea cuvântului dat şi dorinţa de autodepăşire.-În timpul liber,îmi place să... stau cu familia şi să avem activităţi diverse împreună. Nimic nu mă poate atrage mai mult decât „acasă“,lângă cei dragi.-Deviza mea în viaţă este... „Orice şut în fund este un un pas înainte.“Recente

Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg