Madonna, petrecere inedită în Jamaica la aniversarea de 62 de ani

1 madonna 62 de ani jpg jpeg

Madonna a împlinit 62 de ani duminică, 16 august, şi a organizat o petrecere restrânsă în Jamaica. Ea a fost însoţită de copiii ei şi de iubitul, în vârstă de 26 de ani, Ahlamalik Williams.

Madonna a dansat pe ritmuri jamaicane, a cântat şi i-a acompaniat pe muzicanţii locului cu maracas (instrumente muzicale de percuţie).

Într-o imagine postată pe Instagram, regina muzicii pop, care ne-a obişnuit cu apariţiile sale excentrice, apare ţinând o tavă cu marijuana. ,,Bine aţi venit în Jamaica ...”, a titrat Madonna postarea.

În alte imagini, postate pe reţeau de socializare, Madonna apare sprijinită într-o cârjă, semn că problema suferită la picior nu a trecut. Iar într-un filmuleţ video, în care interprezează piesa ,,Levitating”, artista arată cum îşi bandajează talpa şi glezna piciorului.

        View this post on Instagram                   @dualipa #levitatingremix A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 15, 2020 at 1:11pm PDT

@dualipa #levitatingremix

A post shared by Madonna (@madonna) on

Mai citeşte şi: Fanii sunt îngrijoraţi: Madonna s-a pozat dezbrăcată, sprijinită într-o cârjă

Nu este pentru prima dată când Madonna îşi petrece ziua de naştere în diferite colţuri ale lumii. Spre exemplu, la împlinirea celor 60 de ani, cântăreaţa a ales Marocul, mai exact oraşul Marrakech, la 59 de ani a petrecut în Italia, iar la 58 de ani în Cuba.

Iubitoare de petreceri, Madonna spune că nu este preocupată de vârstă, ci preferă să-şi trăiască clipa. Cel puţin aşa i-a mărturisit jurnalistei Vanessa Grigoriadis, într-un interviu pentru New York Times:

„Încetează să te mai gândeşti la bătrâneţe, doar trăieşte-ţi viaţa şi nu fi influenţat de societate care încearcă să te facă să te simţi într-un anumit fel legat de vârsta ta sau ce ar trebui să faci", a spus artista. 

Sursa foto: Instagram/ madonna



Recente

Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg