Mafiot şi-n realitate? Joe Pesci, acuzat că a plătit un asasin ca să-l omoare pe fostul soţ al fostei lui soţii

3 profimedia 0043134212 jpg jpeg

Joe Pesci a apărut în numeroase filme cu criminali, printre care Goodfellas, Casino şi mai recentul The Irishman, şi a rămas în memoria colectivă ca unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, care-a făcut o carieră din producţiile de mare succes cu mafia.

Este posibil ca experienţa personală să-l fi ajutat pe actor să joace cu uşurinţă aceste roluri de criminali? Pesci a fost însurat cu Claudia Haro, un model şi-o actriţă care ajuns după gratii după ce a fost condamnată pentru tentativa de omor asupra fostului ei soţ. Iar Joe a fost acuzat că a ajutat-o...

După divorţul de starul hollywoodian, actriţa Claudia Haro s-a măritat cu cascadorul Garrett Warren, alături de care şi-a petrecut doi ani din viaţă şi s-a despărţit apoi de el în 2000. Pe 20 mai 2000, în toiul unei lupte crâncene pe custodia copilului lor, Warren a fost împuşcat de către un străin în faţa casei sale din California.

stanga
dreapta
2 joe png png

Victima a supravieţuit, dar şi-a pierdut ochiul drept în urma incidentului. Ancheta cu privire la atentatul asupra vieţii sale a rămas nerezolvată ani în şir, însă poliţia a reuşit să afle, într-un final, că Haro angajase un criminal plătit pentru a-l omorî pe Garrett. În acest caz, care a fost implicarea lui Pesci? Pentru că un martor a ieşit la lumină şi l-a acuzat pe actorul faimos în cel mai grav mod cu puţină.

La mai bine de 20 de ani de la divorţul celor doi actori, Haro a ajuns la închisoare pentru faptul că a încercat să-l ucidă pe fostul ei soţ, Garret Warren, cu care a fost căsătorită din 1998 până în 2000. Bun! Şi ce-a avut Pesci de-a face cu asta? Un martor a depus mărturie că cel care l-a plătit, de fapt, pe criminalul profesionist a fost nimeni altul decât Joe Pesci.

Poliţia l-a chemat de urgenţă pe actor la sediul lor, pentru sta de vorbă cu el despre implicarea lui în tentativa de crimă. Mai mult, întreaga casă a faimosului actor a fost răsturnată cu susul în jos de către poliţişti, pentru a vedea dacă există dovezi ale implicării lui în tentativa de crimă. După ce a fost cercetat de poliţie, Pesci a fost considerat nevinovat. În schimb, fosta lui soţie a fost condamnată la 12 ani şi patru luni de închisoare, în 2012. A fost eliberată în august 2019.

Dar care sunt mai exact toate detaliile acestei poveşti care bate orice scenariu hollywoodian?

Garrett Warren, care are o fiică cu Claudia Haro, este un cascador de succes la Hollywood şi a avut ghinionul de-a se afla, în mai 2000, faţă în faţă cu un asasin plătit, care a îndreptat un pistol asupra lui şi l-a împuşcat de patru ori. Gloanţele l-au lovit pe Garrett în piept, gât, şoldul stâng şi ochiul drept. În 2012, cascadorul a dezvăluit presei americane că şi-a pierdut ochiul drept din cauza rănii provocate de glonţ.

Vestea bună e că, după condamnarea celei care i-a dorit moartea, Warren a câştigat custodia fiicei lui şi a fostei sale soţii. Vestea proastă e că i s-a încheiat cariera de succes după accidentul care aproape că l-a costat viaţa.

Foto - Goodfellas (1990), 8 Heads in a Duffel Bag (1997)Recente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg