Marcel Pavel: „Fetiţa mea adoarme mai repede la cântecele soţiei”

1 54851 original jpg jpeg

Are o relaţie frumoasă de mai bine de 20 de ani, care a fost binecuvântată cu doi băieţi talentaţi şi cu o fetiţă de numai 2 luni.

Artistul ne-a povestit cum se descurcă în postura de tată de fată,ce înseamnă pentru el faptul că a devenit părinte a treia oară,la 54 de ani,şi ce şi-ar dori pentru mezina familiei. Toate acestea,într-un interviu special!

Cum se împacă viaţa de familie cu cea de artist,mai ales acum după naşterea fetiţei?

Este puţin mai dificil,  deoarece  eram obişnuit să fiu ceva mai liber în ceea ce priveşte creşterea copiilor. Soţia mea se ocupa de ei,iar băieţii sunt mari acum şi se descurcă singuri. Problema este că,odată cu naşterea fetiţei,nu prea îmi mai vine să plec de acasă... O iubesc atât de mult şi,când sunt plecat în concerte,îmi lipseşte enorm şi de-abia aştept s-o revăd.  

Care au fost reacţiile băieţilor când au aflat că vor avea o surioară?

Au fost foarte reţinuţi atât în declaraţii,cât şi în manifestarea sentimentelor faţă de cea mică. Acum,Sasha,pentru că voia să petreacă mai mult timp cu mama lui,a intrat într-un joc fără să-şidea seama:a început să aibă grijă de fetiţă,o leagănă,se joacă cu ea,îi cântă,simte nevoia să o vadă des... Iar Richard,deşi a spus că nu trebuia să se întâmple asta tocmai acum,a promis că va avea grijă de surioara lui când o să crească.

Naşterea micuţei v-a schimbat în vreun fel relaţia de cuplu?

Eu şi Violeta ne iubeam mult şi înainte de naşterea fetiţei,dar acum e şi mai bine. Suntem mai apropiaţi unul faţă de celălalt,pentru că petrecem foarte mult timp împreună,şi acest lucru face ca relaţia de cuplu să fie mai închegată.

De ce aţi ales numele de Iuvenalia Ioana?

Numele ei are o semnificaţie foarte importantă:tatăl soţiei mele a preluat numele de Iuvenali din strămoşi,motiv pentru care am decis ca şi pe fetiţă s-o cheme aşa. Iar naşii i-au pus numele de sfânt Ioana. Culmea este că şi pe tatăl meu îl chema Ion,deşi ei nu ştiau acest lucru. Dar cred că nimic nu este întâmplător.

simeon stalpnicul png

Ţi se pare mai greu să fii tată de fată?

La vârsta mea,grijile părinteşti se multiplică... De multe ori,eu şi soţia mea ne facem griji şi dacă respiră cum trebuie,cumva îi este foame sau poate că o doare ceva când plânge... Cred că e exagerat cum ne comportăm,dar aşa simţim.

Te implici în creşterea celei mici sau e mai mult o responsabilitate a soţiei?

Nu o las singură,doar că ea este cea care mă roagă mai mult să privesc,decât să fac ceva. Atunci când îmi dă voie,o ajut să-i facă baie,schimb scutecele.. mă implic cât pot de mult.

Când începe să plângă,obişnuieşti să-i cânţi ceva anume?

Nu ştiu cântece de leagăn,dar îi fredonez o melodie de Johann Strauss,pe care o ştiu de când eram copil. În română se numeşte „Noapte bună,copii!“ şi are nişte versuri superbe. Când îi cânt,„cască ochii“ mirată,după care uşor,uşor adoarme. Soţia mea îi cântă şi-n română,şi-n ruseşte,şi,culmea,la cântecele ei adoarme mult mai repede decât la ale mele,deşi ale ei nu sună chiar atât de bine (râde).  

Ce talente aţi vrea să moştenească Iuvenalia?

Noi ne-am gândit deja că am vrea să meargă la cursuri de dans,de pictură,de muzică,de desen,cu alte cuvinte să-i dezvoltăm latura creativă,dar trebuie să mai aşteptăm,să vedem cu ce a înzestrat-o Dumnezeu şi ce-şi va dori ea să facă. Frumoasă este,însă nu ştim ce aptitudini va avea.

simeon stalpnicul png

Băieţii sunt pasionaţi de muzică?

Da,ei deja au îmbrăţişat această latură artistică,sunt la Liceul de Artă „George Enescu“,la clasa de pian amândoi. Sunt preocupaţi serios de acest lucru.

Din sânul unei familii de artişti dedicaţi

Pentru tine,familia înseamnă... totul.

Pe plan personal,îţi doreşti să... fiu sănătos,la fel şi cei dragi.  

Când vă adunaţi cu toţii... discutăm probleme care ne macină.

Cel mai fericit moment din viaţa ta a fost când... de fapt au fost trei,când au venit copiii mei pe lume.

Când ai puţin timp liber,obişnuieşti să... mă relaxez alături de soţie şi de copii,dar şi împreună cu prietenii. 

simeon stalpnicul png


Recente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg