Mariah Carey, în conflict cu familia! Vedeta şi-a acuzat sora că a drogat-o şi-a încercat s-o vândă unui proxenet

1 mariah carey jpg jpeg

Conform celor scrise în Biography, Mariah Carey este unul dintre cei mai de succes artişti din toate timpurile. A vândut peste 200 de milioane de albume, iar CNN susţine că a fost nominalizată la premiile Grammy de 34 de ori. Dar care a fost viaţa cântăreţei înainte de-a deveni cunoscută şi în ce relaţii este cu propria familie?

Mariah era o copilă din New York care trăia într-o familie disfuncţională, aşa se poate rezuma copilăria ei. Showbiz Cheatsheet relatează că s-a născut dintr-un tată de culoare, Alfred Roy pe numele lui, şi o mamă albă, Patricia Carey. Vedeta este cel mai mic copil al familiei, având un frate mai mare, Morgan, şi o soră, Alison. Cum se înţelege cu ei?

Entertainment Tonight ne informează că părinţii celor trei copii au divorţat când Mariah avea 3 ani, moment în care fetiţa a rămas să locuiască cu mama ei, lucru care nu le-a convenit celor doi fraţi ai ei. În ciuda invidiei lor, Carey s-a plâns din cauza felului în care a crescut-o mama ei. Ea susţine că Patricia a neglijat-o şi că o lăsa adesea în grija unor oameni care nu-i ofereau siguranţa de care avea nevoie un copil.

Mai mult, Mariah l-a descis pe fratele ei ca fiind un om violent, iar despre sora ei spune că a suferit traume greu de suportat. Vedeta vorbeşte despre fraţii ei ca fiind „fosta soră” şi „fostul frate”. Care este motivul?

În timpul unui interviu oferit lui Oprah Winfrey în 2020, Mariah Carey a vorbit despre problemele din familia ei, pentru a-şi promova cartea autobiografică "The Meaning of Mariah Carey". În memoriile ei, ea susţine că sora ei a drogat-o, oferindu-i cocaină, a ars-o şi a încercat s-o vândă unui proxenet. Susţine că Alison este genială, însă are un comportament complet deplasat.

Conform 9Honey, Carey a declarat că ambii ei fraţi au tratat-o inuman şi că au vândut poveşti despre ea presei de-a lungul anilor. Cu toate că a declarat că-i iartă pentru asta, nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu ei.

InStyle a publicat, în 2021, un articol în care stă scris că Alison şi Morgan au dat-o în judecată pe sora lor faimoasă din cauza acuzaţiilor pe care aceastea le-a făcut la adresa lor în cartea ei. Sora vedetei cere 1,25 de milioane de dolari ca despăgubire pentru terfelirea imaginii ei în carte, iar Morgan se simţe nedreptăţit din simplul motiv că Mariah a spus că el nu-şi poate stăpâni mânia.

În ceea ce o priveşte pe mama celor trei, Mariah e de părere că relaţia ei cu ea este “un proces în plină desfăşurare”. Carey susţine că e recunoascătoare că-i are pe copiii ei, gemenii de 10 ani, care o ajută să se vindece de pe urma rănilor avute în sânul familiei din care provine.

Foto - Instagram Mariah Carey



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg