Mariah Carey, în conflict cu familia! Vedeta şi-a acuzat sora că a drogat-o şi-a încercat s-o vândă unui proxenet

1 mariah carey jpg jpeg

Conform celor scrise în Biography, Mariah Carey este unul dintre cei mai de succes artişti din toate timpurile. A vândut peste 200 de milioane de albume, iar CNN susţine că a fost nominalizată la premiile Grammy de 34 de ori. Dar care a fost viaţa cântăreţei înainte de-a deveni cunoscută şi în ce relaţii este cu propria familie?

Mariah era o copilă din New York care trăia într-o familie disfuncţională, aşa se poate rezuma copilăria ei. Showbiz Cheatsheet relatează că s-a născut dintr-un tată de culoare, Alfred Roy pe numele lui, şi o mamă albă, Patricia Carey. Vedeta este cel mai mic copil al familiei, având un frate mai mare, Morgan, şi o soră, Alison. Cum se înţelege cu ei?

Entertainment Tonight ne informează că părinţii celor trei copii au divorţat când Mariah avea 3 ani, moment în care fetiţa a rămas să locuiască cu mama ei, lucru care nu le-a convenit celor doi fraţi ai ei. În ciuda invidiei lor, Carey s-a plâns din cauza felului în care a crescut-o mama ei. Ea susţine că Patricia a neglijat-o şi că o lăsa adesea în grija unor oameni care nu-i ofereau siguranţa de care avea nevoie un copil.

Mai mult, Mariah l-a descis pe fratele ei ca fiind un om violent, iar despre sora ei spune că a suferit traume greu de suportat. Vedeta vorbeşte despre fraţii ei ca fiind „fosta soră” şi „fostul frate”. Care este motivul?

În timpul unui interviu oferit lui Oprah Winfrey în 2020, Mariah Carey a vorbit despre problemele din familia ei, pentru a-şi promova cartea autobiografică "The Meaning of Mariah Carey". În memoriile ei, ea susţine că sora ei a drogat-o, oferindu-i cocaină, a ars-o şi a încercat s-o vândă unui proxenet. Susţine că Alison este genială, însă are un comportament complet deplasat.

Conform 9Honey, Carey a declarat că ambii ei fraţi au tratat-o inuman şi că au vândut poveşti despre ea presei de-a lungul anilor. Cu toate că a declarat că-i iartă pentru asta, nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu ei.

InStyle a publicat, în 2021, un articol în care stă scris că Alison şi Morgan au dat-o în judecată pe sora lor faimoasă din cauza acuzaţiilor pe care aceastea le-a făcut la adresa lor în cartea ei. Sora vedetei cere 1,25 de milioane de dolari ca despăgubire pentru terfelirea imaginii ei în carte, iar Morgan se simţe nedreptăţit din simplul motiv că Mariah a spus că el nu-şi poate stăpâni mânia.

În ceea ce o priveşte pe mama celor trei, Mariah e de părere că relaţia ei cu ea este “un proces în plină desfăşurare”. Carey susţine că e recunoascătoare că-i are pe copiii ei, gemenii de 10 ani, care o ajută să se vindece de pe urma rănilor avute în sânul familiei din care provine.

Foto - Instagram Mariah CareyRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg