Mariajul lui Audrey Hepburn, distrus de “revoluţia sexuală”. Soţul ei practica “iubirea liberă”!

1 hepburn jpg jpeg

În 1967, Audrey Hepburn s-a lăsat de actorie pentru a i se dedica complet fiului Sean Hepburn Ferrer. "A aşteptat o viaţă întreagă să ajungă să aibă o familie", a dezvăluit copilul aceasteia în The Sun, în 2020. "Era tot ce-şi dorea pe lume!", a conchis acesta.

Anul următor vedeta a divorţat de primul ei soţ, actorul Mel Ferrer, cunoscut ca fiind un perfecţionist nevrotic, şi l-a întâlnit într-o croazieră pe cel care i-a devenit al doilea soţ, psihiatrul italian Andrea Dotti. Nunta celor doi a avut loc pe 18 ianuarie 1969 şi mariajul lor a durat 12 ani. Cât de fericită a fost vedeta din «Breakfast at Tiffany’s» în a doua ei căsnicie?

La început, Audrey părea să aibă, în sfârşit, familia pe care şi-o dorea. Actriţa retrasă din activitate s-a stabilit cu soţul şi fiul ei la Roma, în Italia, iar Hepburn a rămas gravidă la numai patru luni de la nuntă. Pe 8 februarie 1970, l-a adus pe lume pe cel de-al doilea fiu al ei, Luca Dotti.

În sfârşit ducea viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna, cu un partener de viaţă şi doi copii care să-i aducă împlinire şi fericire! După cum a recunoscut şi Sean, Dotti era şi el un părinte devotat. Cel puţin la început, pentru că lucrurile s-au schimbat pe parcurs...

Sean Hepburn Ferrer a ţinut să precizeze, în interviul lui din The Sun, că Andrea Dotti era un tată vitreg minunat la începutul mariajului său cu Audrey. Însă cei doi erau căsătoriţi în anii ’60 şi anii ’70, când era tot mai promovată şi practicată ideea de “iubire liberă”.

Dotti devenea, pe zi ce trecea, un client fidel al cluburilor de noapte din Roma, în timp ce soţia lui stătea acasă şi avea grijă de cei doi copii ai ei. De parcă atitudinea lui descheiată la toţi nasturii nu ar fi fost de-ajuns pentru Audrey, biata femeie se confrunta şi cu altă problemă majoră – avorturile spontane. Fosta actriţă a pierdut o sarcină şi în timpul mariajului cu Dotti, în 1974, motiv pentru care dezamăgirea şi suferinţa ei se adânceau.  

În anii ’70, au început să circule numeroase zvonuri cu privire la infidelităţile lui Dotti cu femei mult mai tinere decât el. De fapt, psihiatrul a fost fotografiat cu nu mai puţin de 200 de femei pe întreaga perioadă a căsniciei cu Hepburn!

Menajera celor doi soţi a declarat, la un moment dat, că Dotti aduce acasă diverse domnişoare atunci când soţia lui era plecată. “Mama avea deja suspiciunile ei. Şi totul se întâmpla în timpul «revoluţiei sexuale» din anii ‘60”, susţine fiul ei.

Într-un final, după 12 ani de mariaj tumultuos, în 1982, relaţia celor doi soţi s-a încheiat. Imediat după pronunţarea divorţului, fosta actriţă a luat decizia de-a rămâne în Italia pentru ca fiul lor să poată petrece timp cu tatăl său, dar Dotti n-a mai fost interesat să se implice în asemenea treburi domestice. Avea alte planuri, alte aventuri de bifat.

Foto - Funny Face (1957)Recente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg