Mariajul lui Audrey Hepburn, distrus de “revoluţia sexuală”. Soţul ei practica “iubirea liberă”!

1 hepburn jpg jpeg

În 1967, Audrey Hepburn s-a lăsat de actorie pentru a i se dedica complet fiului Sean Hepburn Ferrer. "A aşteptat o viaţă întreagă să ajungă să aibă o familie", a dezvăluit copilul aceasteia în The Sun, în 2020. "Era tot ce-şi dorea pe lume!", a conchis acesta.

Anul următor vedeta a divorţat de primul ei soţ, actorul Mel Ferrer, cunoscut ca fiind un perfecţionist nevrotic, şi l-a întâlnit într-o croazieră pe cel care i-a devenit al doilea soţ, psihiatrul italian Andrea Dotti. Nunta celor doi a avut loc pe 18 ianuarie 1969 şi mariajul lor a durat 12 ani. Cât de fericită a fost vedeta din «Breakfast at Tiffany’s» în a doua ei căsnicie?

La început, Audrey părea să aibă, în sfârşit, familia pe care şi-o dorea. Actriţa retrasă din activitate s-a stabilit cu soţul şi fiul ei la Roma, în Italia, iar Hepburn a rămas gravidă la numai patru luni de la nuntă. Pe 8 februarie 1970, l-a adus pe lume pe cel de-al doilea fiu al ei, Luca Dotti.

În sfârşit ducea viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna, cu un partener de viaţă şi doi copii care să-i aducă împlinire şi fericire! După cum a recunoscut şi Sean, Dotti era şi el un părinte devotat. Cel puţin la început, pentru că lucrurile s-au schimbat pe parcurs...

Sean Hepburn Ferrer a ţinut să precizeze, în interviul lui din The Sun, că Andrea Dotti era un tată vitreg minunat la începutul mariajului său cu Audrey. Însă cei doi erau căsătoriţi în anii ’60 şi anii ’70, când era tot mai promovată şi practicată ideea de “iubire liberă”.

Dotti devenea, pe zi ce trecea, un client fidel al cluburilor de noapte din Roma, în timp ce soţia lui stătea acasă şi avea grijă de cei doi copii ai ei. De parcă atitudinea lui descheiată la toţi nasturii nu ar fi fost de-ajuns pentru Audrey, biata femeie se confrunta şi cu altă problemă majoră – avorturile spontane. Fosta actriţă a pierdut o sarcină şi în timpul mariajului cu Dotti, în 1974, motiv pentru care dezamăgirea şi suferinţa ei se adânceau.  

În anii ’70, au început să circule numeroase zvonuri cu privire la infidelităţile lui Dotti cu femei mult mai tinere decât el. De fapt, psihiatrul a fost fotografiat cu nu mai puţin de 200 de femei pe întreaga perioadă a căsniciei cu Hepburn!

Menajera celor doi soţi a declarat, la un moment dat, că Dotti aduce acasă diverse domnişoare atunci când soţia lui era plecată. “Mama avea deja suspiciunile ei. Şi totul se întâmpla în timpul «revoluţiei sexuale» din anii ‘60”, susţine fiul ei.

Într-un final, după 12 ani de mariaj tumultuos, în 1982, relaţia celor doi soţi s-a încheiat. Imediat după pronunţarea divorţului, fosta actriţă a luat decizia de-a rămâne în Italia pentru ca fiul lor să poată petrece timp cu tatăl său, dar Dotti n-a mai fost interesat să se implice în asemenea treburi domestice. Avea alte planuri, alte aventuri de bifat.

Foto - Funny Face (1957)Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg