Mary-Kate Olsen, și nu Salvarea, a fost sunată când a murit Heath Ledger

Moartea actorului Heath Ledger, din 2008, a șocat Hollywoodul și întreaga lume. Ce legătură avea Mary-Kate Olsen cu asemenea tragedie?

image

Actorul din Dark Knight a fost găsit fără suflare, într-un apartament din New York, de către maseuza lui, Diana Wolozin, după care a fost declarat mort. N-avea mai mult de 28 de ani.

Cauza morții premature a vedetei de la Hollywood a fost o combinație de pastile, printre care diazepam, axicodină și hidrocodină.

Cu toate că s-a stabilit încă din start cauza dispariției lui, au rămas, totuși, câteva întrebări fără răspuns privind moartea actorului. Unii cred că a fost vorba despre o sinucidere, iar alții susțin că actrița Mary-Kate Olsen a fost implicată în toată această nenorocire.

Se pare că cei doi actori erau iubiți de trei luni, atunci când tragedia s-a întâmplat. După dispariția lui Ledger, revista People chiar a scris un material despre idila dintre cele două vedete.

„Ieșeau împreună, din când în când, în oraș, dar niciunul dintre ei nu voia să aibă cu celălalt o relație exclusivă”, a dezvăluit o sursă pentru publicația sus menționată. Mai mult, s-a zvonit că apartamentul unde a murit Keith Ledger era al iubitei sale. Dar acest lucru nu s-a confirmat niciodată.

Totuși, ce legătură are vedeta din serialul „Full House” cu moartea îndrăgitului actor? Se pare că, după ce maseaza actorului a intrat în apartament și l-a găsit pe starul hollywoodian prăbușit pe jos, n-a chemat Salvarea, cum ar fi normal, ci pe Mary-Kate. Și nu o dată, ci de trei ori.

Mary-Kate nu s-a grăbit nici ea să sune la Salvare, ci și-a trimis bodyguardul la apartament. Maseuza a chemat Salvarea abia după 30 de minute de când intrase în apartament. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit droguri în apartament și apoi au cerut să vorbească cu

Mary-Kate Olsen.

Actrița a refuzat să răspundă întrebărilor polițiștilor fără avocatul ei de față. Multă lume s-a întrebat dacă actrița nu știa cumva de unde făcuse actorul rost de droguri. „Mary-Kate Olsen n-are niciun amestec cu drogurile găsite în casa lui Heath Ledger sau cu corpul lui, ea nu știe de unde le-a obținut el”, stă scris în declarația de presă făcută de avocatul actriței.

Din păcate, asemenea declarații n-au făcut lumină în privința felului în care și-a găsit sfârșitul vedeta de la Hollywood, ci, dimpotrivă, creează o și mai mare confuzie.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg