Masca de faţă cu iaurt şi aspirină te scapă imediat de coşuri!

1 74292 original jpg jpeg

Ingredientele din această mască facială sunt foarte eficiente. Este posibil ca rezultatele să nu apară imediat, ci după mai multe aplicări pielea va deveni curată şi fără imperfecţiuni.

Masca facială cu iaurt şi aspirină:beneficii

Aspirina este medicamentul care a devenit popular în ultimii ani datorită proprietăţilor pe care le conţine şi pentru că ajută la tratarea mai multor probleme ale  pielii.Compuşii chimici din asprină îi conferă puteri speciale în tratamentele de înfrumuseţare. Pastila conţine o substanţă solubilă în grăsimi,cunoscută sub numele de hidroxid,care este utilizată în cremele şi produsele de exfoliere specifice îngrijirii pielii. În plus,acidul salicilic din aspirină are proprietăţi antiinflamatoare şi antiîmbătrânire,care odată ce ajung în piele luptă împotriva semnelor de îmbătrânire prematură.Prin adăugarea medicamentului în iaurt,care este un ingredient minunat şi care a fost folosit timp de decenii ca un produs cosmetic natural,beneficiile se dublează. Acidul lactic,împreună cu antioxidanţii şi probioticele care se găsesc în iaurt,are efect exfoliant şi ajută la eliminarea celulelor moarte de pe piele.

Citeşte şi:Scapă rapid de punctele negre cu aceste două măşti!

Pentru prepararea măştii,ai nevoie de:

-6 pastile de aspirină

-50 de grame de iaurt grecesc

-2 linguri de

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să sfărâmi pastilele până devin pulbere. Pune pudra într-un vas curat,după care adaugă iaurtul şi mierea. Amestecă cu o  lingură.

Aplică pasta obţinută pe întreaga suprafaţă a feţei înainte de culcare. Las-o să acţioneze 20 de minute,apoi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de trei ori pe săptămână şi nu uita să aplici de fiecare dată când ieşi din casă cremă de protecţie solară.

Citeşte şi:Cum stimulezi colagenul în mod natural

Ce trebuie să ştii:

1. Ingredientele din această mască de faţă nu au,de obicei,efecte secundare,dar este recomandat să testezi masca pe mână înainte de a o aplica pe faţă. Dacă apar iritaţiile sau senzaţia de arsură,nu o folosi. S-ar putea să fii alergică la compuşii din aspirină.

2. Rezultatele nu apar imediat. Aplică masca de mai multe ori pentru a observa diferenţa.

3. Poţi îmbunătăţi efectele măştii consumând mai multă apă şi alimente sănătoase. Ţine cont şi ca produsele cosmetice pe care le foloseşti să nu agreseze pielea.

Credit foto:www.steptohealth.comRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg