Masca de faţă cu iaurt şi aspirină te scapă imediat de coşuri!

1 74292 original jpg jpeg

Ingredientele din această mască facială sunt foarte eficiente. Este posibil ca rezultatele să nu apară imediat, ci după mai multe aplicări pielea va deveni curată şi fără imperfecţiuni.

Masca facială cu iaurt şi aspirină:beneficii

Aspirina este medicamentul care a devenit popular în ultimii ani datorită proprietăţilor pe care le conţine şi pentru că ajută la tratarea mai multor probleme ale  pielii.Compuşii chimici din asprină îi conferă puteri speciale în tratamentele de înfrumuseţare. Pastila conţine o substanţă solubilă în grăsimi,cunoscută sub numele de hidroxid,care este utilizată în cremele şi produsele de exfoliere specifice îngrijirii pielii. În plus,acidul salicilic din aspirină are proprietăţi antiinflamatoare şi antiîmbătrânire,care odată ce ajung în piele luptă împotriva semnelor de îmbătrânire prematură.Prin adăugarea medicamentului în iaurt,care este un ingredient minunat şi care a fost folosit timp de decenii ca un produs cosmetic natural,beneficiile se dublează. Acidul lactic,împreună cu antioxidanţii şi probioticele care se găsesc în iaurt,are efect exfoliant şi ajută la eliminarea celulelor moarte de pe piele.

Citeşte şi:Scapă rapid de punctele negre cu aceste două măşti!

Pentru prepararea măştii,ai nevoie de:

-6 pastile de aspirină

-50 de grame de iaurt grecesc

-2 linguri de

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să sfărâmi pastilele până devin pulbere. Pune pudra într-un vas curat,după care adaugă iaurtul şi mierea. Amestecă cu o  lingură.

Aplică pasta obţinută pe întreaga suprafaţă a feţei înainte de culcare. Las-o să acţioneze 20 de minute,apoi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de trei ori pe săptămână şi nu uita să aplici de fiecare dată când ieşi din casă cremă de protecţie solară.

Citeşte şi:Cum stimulezi colagenul în mod natural

Ce trebuie să ştii:

1. Ingredientele din această mască de faţă nu au,de obicei,efecte secundare,dar este recomandat să testezi masca pe mână înainte de a o aplica pe faţă. Dacă apar iritaţiile sau senzaţia de arsură,nu o folosi. S-ar putea să fii alergică la compuşii din aspirină.

2. Rezultatele nu apar imediat. Aplică masca de mai multe ori pentru a observa diferenţa.

3. Poţi îmbunătăţi efectele măştii consumând mai multă apă şi alimente sănătoase. Ţine cont şi ca produsele cosmetice pe care le foloseşti să nu agreseze pielea.

Credit foto:www.steptohealth.com



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg