Masca de orez te ajută să ai un ten perfect şi un păr mătăsos

masca de orez jpeg

Multe gospodine sau adepte ale unui stil de viaţă sănătos au înlocuit de mult orezul alb cu cel brun sau chiar l-au eliminat complet din alimentaţie, pe motiv că este bogat în carbohidraţi nesănătoşi. Dar ştiai că orezul are, de asemenea, mai multe avantaje ascunse pentru pielea şi părul tău? Încearcă masca de orez!

Data viitoare când te duci la bucătărie,nu te mai uita urât la punga de orez,ci fă-ţi singură aceste măşti care te vor ajuta să te simţi mai bine,mai tânără şi mai frumoasă.

Masca de orez - Beneficiile orezului asupra sănătăţii pielii şi a părului

Orezul este o sursă bogată de vitamine,cum ar fi B6,E,K,având,de asemenea,proteine ​​care ajută la revigorarea pielii obosite. Orezul oferă strălucire tenului tău,dar poate fi folosit totodată şi ca balsam de păr sau exfoliant pentru piele. Toate aceste proprietăţi fac din acest ingredient arma secretă pentru frumuseţea ta. Iată cum trebuie să-l foloseşti:

Masca de orez pentru îndepărtarea punctelor negre:

Punctele negre apar atunci când există o acumulare de sebum în porii pielii,ceea ce face ca celulele moarte ale pielii să rămână blocate. Acest lucru dă naştere la acele puncte minuscule negre,care de multe ori apar pe nas sau pe faţă. Pentru a scăpa de ele ai nevoie de o mână de  orez brun praf. Se amestecă cu apa de trandafiri si apoi se aplică mascape punctele negre cu mişcări circulare. Dacă vrei rezultate mai bune,poţi încerca să faci o baie de aburi pentru ten,pentru a deschide porii înainte de a aplica masca. Apoi clăteşte cu apă rece.

Scrub cu orez:

Pielea ta pare obosită atunci când există un strat de celule moarte care nu au fost îndepărtate. Dar poţi scăpa uşor de celule moarte prin utilizarea unui exfoliant Poţi folosi orezul pentru a prepara un scrub natural care nu dăunează pielii,dar care îndepărtează delicat toate celulele moarte ale pielii. Foloseşte praf de orez pe care îl amesteci cu miere. Cu scrubul rezultat,freacă uşor tenul,genunchii şi coatele şi apoi clăteşte cu apă curată.

Masca de orez - Tonifiant pe bază de orez:

Este important să utilizezi un tonifiant pentru piele,pentru a preveni apariţia unor pori mari,deschişi,pe faţă. Apa de orez este soluţia optimă în acest caz,deoarece ajută la revitalizarea pielii şi restrânge pori,făcându-ţi pielea să arate mai tânără şi mai strălucitoare. Pentru a face asta nu trebuie decât să pui orezul în apă simplă timp de cel puţin 30 de minute. Acum înmoaie un disc de bumbac în această apă şi freacă-ţi faţa cu el. Acest lucru va ajuta la micşorarea şi închiderea porilor.

Balsam de păr din orez

Vrei să ai un păr strălucitor? Foloseşte orezul pentru a-ţi pregăti propriul balsam de păr. Pune orez în apă pentru 30 de minute,apoi scurge lichidul într-un pahar. Spală părul bine,apoi clăteşte-l cu apa de la orez. Las-o să acţioneze timp de 10 minute şi apoi spală părul cu apă rece. Astfel,părul tău va avea o strălucire aparte şi va fi protejat de capriciile vremii.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg