Mască facială uimitoare din doar 2 ingrediente pentru îngrijirea pielii

1 73234 original jpg jpeg

Toate femeile îşi doresc ca pielea lor să fie radiantă, curată, sănătoasă şi fără riduri, nu-i aşa? Şi pentru a reuşi acest lucru, trebuie acordată o atenţie deosebită produselor de îngrijire şi celor cosmetice folosite.

Produsele care sunt pe bază de ingrediente naturale sunt mult mai eficiente.Pentru ca pielea să fie lipsită de imperfecţiuni este foarte important să fie urmat un regim de îngrijire a pielii. Un regim adecvat tipului tău de ten şi care include trei paşi:curăţare,tonifiere şi hidratare.Dar poţi face toate acestea cu doar o singură mască facială pe care o aplici pe faţă,amestec care funcţionează pe toate tipurile de piele.

De ce este eficient acest amestec:

Combinaţia dintre uleiul esenţial de nucă de cocos şi bicarbonatul de sodiufuncţionează nu numai ca un exfoliant uimitor,dar,de asemenea,ajută la protejarea pielii de acnee şi puncte negre.

Citeşte şi:Remediul care te scapă de puncte negre,acnee şi riduri

Deoarece

este un amfoter natural,neutralizează dezechilibrul pH-ului pielii,fiind factorul principal care dezvoltă acneea,punctele negre sau pielea uscată. Acest ingredient reduce inflamarea pielii şi o vindecă. Prin aplicarea de bicarbonat de sodiu peste coşuri reduci dimensiunea lor,precum şi roşeaţa.

pe de altă parte,are proprietăţi hrănitoare şi hidratante incredibile. Este antibacterian şi antiviral,şi,prin urmare,ajută la vindecarea mai multor boli ale pielii,cum sunt eczemele sau pielea uscată. În cazul în care pielea este predispus la acnee,trebuie să iei în considerare aplicarea de ulei de nucă de cocos pe faţă.

Reţeta măştii faciale: Ai nevoie de:

-1 lingură de bicarbonat de sodiu

-2 linguri de ulei esenţial de nucă de cocos (extra virgin)

Mod de preparare:

Pune cele două ingrediente într-un bol şi amestecă-le cu o lingură până se formează o pastăfină,pe care o aplici pe întreaga suprafaţă a feţei. O laşi să acţioneze 10-15 minute,şi masezi în primele minute cu mişcări circulare,după care clăteşti cu apă călduţă şi te ştergi cu un prosop uscat.

Citeşte şi:Masca facială care te întinereşte cu 5 ani. Iată care este ingredientul secret

Pentru că masca facială conţine ulei esenţial de nucă de cocos care este hidratant,nu mai este nevoie să aplici cremă după îndepărtarea ei. Repetă tratamentul de două sau trei ori pe săptămână.

Sursă+credit foto:stylecraze.com