Mască pentru păr pe bază de bere. Încearc-o cât mai repede!

1 69296 original jpg jpeg

Vrei ca părul să aibă mai mult volum, iar firul de păr să devină mai puternic? Dacă da, după ce l-ai spălat, aplică pe păr nişte bere şi vei fi uimită de rezultate. Va deveni mai mătăsos şi plăcut la atingere.

În cazul în care nu eşti sigură dacă este bine să aplici pe păr bere,trebuie să ştii că femeile care au ales să folosească această mască,au rămas uimite de cât de frumos şi mătăsos a devenit. În plus,Ida Friedman Kasdan,fondatoarea unei companii cu produse naturale,a spus de ce este bine să ne spălăm cu bere pe păr.„Orzul şi hameiul care se găsesc în bere sunt bogate în proteine,minerale şi vitamina B,care ajută la hrănirea sănătoasă a părului şi repară firele de păr deteriorate şi uscate,ca să nu mai vorbim despre faptul că-i dă volum,mai ales dacă părul este natural”,spune ea. În plus,zaharurile naturale ajută la sporirea strălucirii şi luciului natural al părului.

Clăteşte părul cu bere

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate,berea trebuie să fie la temperatura camerei înainte de a o aplica,şi întotdeauna părul trebuie să fie spălat înainte,aceasta fiind folosită pentru a-l clăti,lăsând-o să acţioneze 10-15 minute. Rezultatul va fi un păr moale,strălucitor,cu un miros distinctiv. Dacă nu eşti fană a mirosului de bere,aplică şi un balsam sau dai părul cu ulei pentru tipul de păr pe care-l ai.

Cu toate acestea,Kasdan recomandă repetarea tratamentului la fiecare două săptămâni dacă părul este uscat,iar dacă este gras,o dată pe săptămână „deoarece hameiul poate fi de uscare”,spune ea. În plus,balsamul poate avea arome de vanilie,scorţişoară sau citrice,lăsând părului un miros plăcut,îndepărtând iuţeala berei.

Iată reţeta măştii de păr pe bază de bere: Ingrediente:

-50 ml de bere

-două gălbenuşuri de ou

Mod de preparare:

 Amestecă berea cu găbenuşurile de ou. Această mască o aplici pe părul umed şi o laşi să acţioneze 30 de minute. Apoi speli din nou părul cu şampon şi-l clăteşti foarte bine cu apă caldă. În plus,dacă ai părul foarte uscat şi vârfurile despicate,alege berea neagră. Este cea care-l va repara şi-i va da volum.Recente

13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg