Mască pentru părul deteriorat

1 69110 original jpg jpeg

A avea acum un păr sănătos şi puternic este o adevărată provocare. Trebuie să ai mereu grijă de el, să-l fereşti de expunerea la poluanţii de mediu şi produsele pentru păr care-i fac rău. Pentru a repara părul deteriorat şi uscat, cea mai bună este scorţişoara.

Datorită proprietăţilor sale antibacteriene,scorţişoara ajută la eliminarea altor probleme cum este mătreaţa. Există multe tratamente şi diferite produse care promit îmbunătăţirea stării de sănătate a părului,care previn căderea,dar şi care consolidează părul să fie mai mătăsos şi strălucitor. Dar eficacitatea lor poate varia de la persoană la persoană,şi de multe ori nu oferă rezultatele dorite.

Ce este acest tratament:

Această alternativă naturală pentru părul puternic se foloseşte de beneficiile scorţişoarei şi a mierii de albine. De ani de zile,industria de produse de îngrijire a părului au folosit aceste două ingrediente în procesul de fabricaţie.

Beneficiile scorţişoarei:

Batoanele de scorţişoară. Acestea sunt cunoscute pentru aroma păcută şi sănătoasă,care-l face ideal şi este inclus într-o varietate de reţete şi remedii pentru îmbunătăţirea stării generale de sănătate şi prevenirea bolilor.Aceasta acţionează ca un stimulent pentru capilare care contribuie la accelerarea creşterii părului. Acest lucru se datorează conţinutului ridicat de enzime,vitamine şi antioxidanţi. Printre beneficiile scorţişoarei se regăsesc şi:-Curăţarea scalpului,ajutând la menţinerea foliculilor pentru un păr sănătos;-Este antibacterian,antiseptic şi are proprietăţi antivirale,şi poate preveni apariţia problemelor comune ale scalpului,cum este mătreaţa;-Ajută părul să fie mai strălucitor,în special pe cei ca au părul închis la culoare;-Repară firile deteriorate şi părul uscat;

Beneficiile mierei:

Mierea este unul dintre cele mai cunoscute ingrediente naturale din lume,utilizate pentru gătit,ca un îndulcitor natural,dar şi în medicina alternativă.

Timp de mulţi ani,mierea a fost folosită la anumite tratamente de înfrumuseţare,şi a fost dovedit că este hidratantă,antiseptică şi are proprietăţi antioxidante,care pot îmbunătăţi starea de sănătate de pielii şi a părului.

Beneficiile mierei pentru păr:

-Aceasta conţine vitamine,minerale şi oligoelemente care hrănesc,repară şi protejează părul şi scalpul;

-Stimulează creşterea părului în mod natural;

-Repară firele despicate;

-Repară părul uscat;

-Luptă împotriva căderii părului;

-Întăreşte rădăcinile;

-Acţionează ca un balsam natural.

Mască pe bază de scorţişoară,miere şi balsam pentru un păr sănătos  

Combinaţia acestor trei ingrediente va accelera creşterea,în timp ce repară părul şi-i conferă strălucire. Dacă ai observat în ultima vreme că părul tău este uscat,lipsit de viaţă,este timpul să aplici această mască care-l va ajuta mult.

Ingrediente

-3 linguri de scorţişoară

   

-3 linguri de miere

    

-5 sau 6 linguri de

Mod de preparare

Amestecă mierea şi scorţişoara înt-un castron până când sunt bine integrate,adaugă cantitatea de balsam recomandată şi amestecă bine. Cantităţile pentru această reţetă sunt destinate persoanelor care au părul lung,aşa că,dacă ai părul mai scurt,înjumătăţeşte cantitatea au aplică din ea de două ori.

  Cum aplici masca  

În primul rând,spală părul înainte şi separă în şuviţe cu ajutorul unui piepetene. Aplică acest amestec folosind o perie sau un pieptene,având grijă ca să se acopere tot părul,dar evită aplicarea directă pe scalp,deoarece poate provoca iritaţii. Dacă îţi este mai uşor,aplică cu mâna şi freacă părul,masându-l uşor.

Pentru cele mai bune rezultate,acoperă părul cu o pungă de plastic şi înveleşte-l într-un prosop. Lasă-l să acţioneze jumătate de oră,apoi scoate prosopul,şi mai lasă pentru o oră părul cu punga,înainte să-l clăteşti.

Deoarece este un tratament natural,necesită câteva utilizări pentru a oferi rezultate. Aplică de 2 ori pe săptămână această mască. Funcţionează pentru

,în special pentru cel normal,şi cel gras. Dacă părul este uscat,adaugă în reţetă şi o lingură de ulei de măsline.

:În timpul acestui tratament unele persoane pot experimenta o uşoară senzaţie de furnicături. Asta este normal.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg