Mască uimitoare împotriva căderii părului

1 68731 original jpg jpeg

Ghimbirul este o plantă bogată în uleiuri esenţiale, vitamine, minerale, antioxidanţi şi aminoacizi, de aceea este foarte benefică şi ideală pentru prevenirea căderii părului. Multe femei se confruntă cu această problemă, dar acum a fost găsită o soluţie.

Proprietăţile ghimbirului

Proprietăţile de sănătate ale ghimbirului au fost cunoscute şi apreciate încă din cele mai vechi timpuri. Bogăţia naturală a compuşilor îl fac perfect pentru mai multe afecţiuni ale organismului.În ceea ce priveşte proprietăţile ghimbirului pentru prevenirea căderii părului şi stimularea creşterii acestuia,poate fi posibilă deoarece ghimbirul are o capacitate naturală de stimulare a fluxului sanguin la nivelul scalpului,promovând circulaţia şi stimulând astfel foliculii de creştere a firelor de păr. Acizii graşi care se găsesc în rădăcina ghimbirului sunt excelenţi pentru firele subţiri.După cum bine este cunoscut,şi mătreaţa poate contribui la căderea părului. În plus,ghimbirul este un remediu natural şi pentru această problemă. Datorită proprietăţilor anti-septice,devine suplimentul perfect care nu trebuie să ne lipsească dacă suferim de pierderea părului.

Cum să faci o mască pe bază de ghimbir împotriva căderii părului:

Acest remediu simplu trebuie aplicat în fiecare zi,timp de o lună. Va fi mai eficient dacă în timp ce aplici masca,masezi cel puţin 15 minute pielea capului,permiţând astfel ca amestecul să fie absorbit în foliculii firelor de păr.

Ingrediente

-o lingură de ghimbir ras

-o lingură de ulei de jojoba sau de măsline

Mod de preparare

Începe prin a spăla şi decoji rădăcina de ghimbir,pe care o razi şi iei o lingură pentru a prepara masca. Apoi,în vasul în care a fost pus ghimbirul,adaugi lingura de ulei de jojoba sau de măsline. Amesteci bine până se crează o pastă uleioasă. Aceasta va mirosi foarte plăcut,cu un parfum dat de ghimbir.

Pasta obţinută se aplică pe părul umed. În acest timp masezi 15 minute scalpul pentru a stimula fluxul de sânge. Apoi,încet o să simţi căldură în păr,care este un semn că ghimbirul lucrează. Mai aşteaptă 5 minute înainte de-a clăti părul cu apă caldă. Aşa cum am mai spus,ghimbirul va rezolva şi problema cu mătreaţa şi va stimula creşterea părului.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg