Măştile faciale care te scapă de punctele negre!

1 72143 original jpg jpeg

Petele, fie că sunt negre sau maro, ar trebui eliminate de pe piele, cât mai curând posibil. Există diverse cauze care stau în spatele apariţiei petelor pe pielii, dar oricare ar fi ele, trebuie îndepărtate pentru ca piele să fie perfectă, adică albă şi catifelată.

Principalele cauze care duc la apariţia petelor şi punctelor negre sunt:expunerea excesivă la soare,acneea,hiperpigmentarea,probleme ale glandei tiroide,dezechilibrul hormonal,menopauza,diabetul sau anemia.Una dintre cele mai populare,eficiente şi rapide modalităţi de îndepărtare a petelor este chirurgia cosmetică. Dar,acest proces este scump şi nu este potrivit pentru toată lumea,în special pentru cei care suferă de diabet. Mai mult decât atât,oamenii sunt,în general,îndoielnici şi temători în privinţa intervenţiilor chirurgicale,oricât de minore ar fi acestea. Atunci,se apelează la măştifaciale pe bază de ingrediente naturale,care sunt foarte eficiente.

Iată cum să scapi de petele şi punctele negre de pe piele:

Cartof şi lămâie

Curăţă un cartof şi dă-l prin răzătoare. Adaugi peste el sucul de la jumătate de lămâie,apoi le amesteci bine,după care storci sucul de la cele două ingrediente. Înmoi o dischetă în suc şi aplici pe toată suprafaţa pielii. Îl laşi să acţioneze până simţi că s-a uscat pe faţă.

Atât sucul de lămâie,cât şi cel de cartof conţin proprietăţi de albire. Aplicarea regulată a acestui amestec lichid pe pielea feţei duce la eliminarea punctelor şi petelor.

Iaurt şi turmeric

Pune într-un bol două-trei linguri de iaurt. Adaugi peste el o linguriţă de turmeric pudră. Amesteci bine cele două ingrediente. Pasta obţinută o aplici pe faţă şi o laşi să acţioneze cel mult 30 de minute. Prin repetarea acestui tratament şi aplicarea lui zilnică elimini punctele negre de pe zonele principale ale feţei.

Iaurtul este în mod natural acidic şi conţine proprietăţi de albire,iar turmericul îmbunătăţeşte textura

şi regenerează celulele.

Lapte şi aloe vera

Amestecă o lingură de gel de aloe vera cu trei-patru picături de lapte rece. Paste obţinută o aplici pe faţă,în special pe zonele cu probleme. Aplică mască în zile alternative. Este foarte eficientă.

Aloe vera este un ingredient natural excelent,care ajută la eliminarea punctelor şi petelor de pe faţă,lăsând-o catifelată şi albă.

Miere şi coajă de portocală

Foloseşte coaja de portocală pentru acest

. Macină coaja,care trebuie să devină o pastă,pe care o amesteci cu o lingură de miere. Aplici masca obţinută pe zona cu puncte negre şi o laşi să acţioneze mai mult timp pentru a fi absorbite substanţele nutritive pe care le conţin cele două ingrediente. Repetă tratamentul o dată la două zile pentru a elimina petele şi punctele negre.

Portocala este fructul sezonului rece. Dacă mănânci portocală întăreşti sistemul imunitar,deoarece conţine vitamina C.

Sursă+credit foto:www.stylepresso.comRecente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg