Matthew McConaughey, despre tatăl său: „Nimeni şi nimic nu-l putea ucide. Cu excepţia mamei‟

1 matthew jpg jpeg

Celebrul actor Matthew McConaughey a făcut o declaraţie surprinzătoare, care se regăseşte şi în volumul de memorii „Greenlights‟, publicat recent. Câştigătorul de Oscar a oferit o mică incursiune în carte, amintit de un moment important din familia lui. Mai exact, Matthew a împărtăşit modul cum a murit tatăl său.

„Nimeni şi nimic nu-l putea ucide. Cu excepţia mamei‟, a dezvăluit actorul hollywoodian, care a subliniat tăria de caracter de care dădea dovadă tatăl său. Bărbatul a murit în anul 1992, după ce a suferit un atac de cord. Surprinzător este că James Donald McConaughey a fost menţionat, în acelaşi context, de mama actorului, în vârstă de 88 de ani, în cartea lansata de aceasta în trecut. Femeia scria că obişnuia să îşi ia la revedere de la tatăl lui Matthew în fiecare luni de dimineaţă printr-o partidă de sex. Părinţii actorului aveau o viaţă amoroasă activă, iar James obişnuia să le spună lui Matthew şi fraţilor acestuia: „Băieţi, când mă voi duce, voi face dragoste cu mama voastră‟.

Cum a murit, de fapt

Într-una dintre acele zile de luni, mama starului a observat că după momentul de climax, soţul său nu mai reacţionează. „Mi-am dat seama că ceva e în neregulă, pentru că nu mai zicea nimic. Dar s-a dus în cel mai fericit mod cu putinţă‟, a declarat în trecut Kay McConaughey, mândră de soţul şi fără să se gândească la faptul că poate fi judecată de băieţii ei.

La rândul său, Matthew îşi aminteşte telefonul de la mama sa, în care îl anunţa că bărbatul a trecut în nefiinţă. „Am primit un telefon de la mama. «Tatăl tău a murit»… Nu mi-a venit să cred. Era tatăl meu. Nimeni şi nimic nu îl putea ucide, cu excepţia mamei. El ne zicea mereu mie şi fraţilor mei că «Băieţi, când mă voi duce, voi face dragoste cu mama voastră» şi asta s-a întâmplat. A avut un atac de cord în timpul momentului de climax‟, a dezvăluit actorul. Matthew a venit pe lume, când părinţii lui nu se mai aşteptau – fiecare era la al treilea mariaj –, îşi pierduseră orice speranţă, iar legătura lor a fost descrisă de starul hollywoodian ca „Oceanul Pacific în timpul furtunii‟.

@instagram



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg