Meghan Markle a strălucit într-o rochie neagră Dior! Soţia Prinţului Harry a fost în centrul atenţiei

1 82553 original jpg jpeg

Meghan Markle a reuşit să fie din nou în centrul atenţiei cu o nouă  apariţie. După ce a participat la botezul Prinţului Louis, cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton şi Prinţul William, soţia Prinţului Harry a participat la un alt eveniment cu ştaif.

La fiecare apariţie este 'vânată' de paparazzi. Aşa s-a întâmplat şi ultima dată. Meghan Markle a purtat la evenimentul dedicat centenarului Forţelor Aeriene Regale o rochie neagră, simplă, care a fost pe placul tuturor. Este pentru prima dată când Ducesa de Sussex a preferat să se îmbrace în negru, ea optând până acum doar pentru culorile vii. Mai mult de atât, Meghan Markle a stat la balconul Palatului Buckingham alături de Regină, cu ocazia Trooping the Colour.

meghan%202 jpg jpeg

Meghan Markle este fană înrăită a decolteurilor bărcuţă, dar şi a tradiţionalei pălării pe care este nevoită să o poarte la evenimente oficiale.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Capela Castelului Windsor şi la care au participat aproximativ 600 de invitaţi.

Chiar dacă nu s-au numărat printre naşii Prinţului Louis, Meghan Markle şi Prinţul Harry, unchiul şi mătuşa micuţului, au captat atenţia tuturor la sosirea la Capela Regală a Palatului St. James. Meghan Markle a fost o apariţie răvăşitoare la botezul Prinţului Louis, iar superbul outfit de culoare oliv a scos-o pe soţia Prinţului Harry din anonimatul previzibil în care o aruncaseră ţinutele nude.

meghan%204 jpg jpeg


Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg