Meghan Markle şi Prinţul Harry, moment stânjenitor la nunta Prinţesei Eugenie. Anunţul nepotrivit pe care l-au făcut

1 shutterstock 1209141094 jpg jpeg

Prinţesa Eugenie de York s-a supărat atunci când Meghan Markle şi-a anunţat sarcina în timpul desfăşurării nunţii regale cu Jack Brooksbank, scrie în cartea biografică „Finding Freedom”. Prinţesa s-ar fi destăinuit prietenilor că foştii duci de Sussex ar fi trebuit să găsească un alt moment pentru a face marele lor anunţ.

În cea mai recentă carte regală, autorii Omid Scobie and Carolyn Durand scot la iveală lucruri neştiute până acum. 

În data de 15 octombrie 2018, Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunţat public că aşteaptă primul copil. Potrivit autorilor, cuplul ar fi împărtăşit vestea cu familia regală cu câteva zile mai devreme, mai exact la nunta Prinţesei Eugenie, în data de 12 octombrie, scrie Insider

Citeşte şi Ce a trebuit să îndure Megan Markle înainte de căsătoria regală. A fost răpită de un “terorist” şi ulterior salvată

Eugenie s-a supărat pentru că cei doi nu au aşteptat ca nunta să ia sfârşit şi, astfel, să facă public anunţul lor. Cu toate acestea, autorii au observat că Prinţesa Eugenie a avut, în continuare, o relaţie bună cu vărul ei, Prinţul Harry.

“Dintre toţi nepoţii reginei, Harry şi Eugenie au una dintre cele mai frumoase relaţii de rudenie. Ca şi Harry, Eugenie este loială, cinstită şi o persoană amuzantă”, relatează autorii cărţii regale. 

În schimb, foştii duci de Sussex nu au fost intervievaţi şi nu au contribuit la redactarea cărţii biografice, a explicat purtătorul de cuvânt al cuplului.

“Această carte se bazează pe experienţele proprii ale autorilor, ca membri ai corpului de presă, şi pe propriile lor raportări independente”, a mai precizat acesta.

Prinţesa Eugenie de York este fiica cea mai mică a Prinţului Andrew, Duce de York şi a lui Sarah, Ducesă de York. Este a opta persoană în linia de succesiune la tronul britanic.

Citeşte şi Cum arată casa pe care au cumpărat-o Prinţul Harry şi Meghan Markle. Domeniul a costat aproape 15 milioane de dolari

FOTO Shutterstock.com / @Emma ToveyRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg