Meryl Streep, ajutată de Gwyneth Paltrow în bucătărie. Celebrităţi care locuiesc în aceleaşi cartiere exclusiviste

1 vedete jpg jpeg

Atunci când te muţi, unul dintre factorii care contează la noua locuinţă este liniştea spaţiului. Să ai vecini gălăgioşi nu este ceea ce ţi-ai putea dori, iar dacă se întâmplă să îi cunoşti şi să te înţelegi cu ei, este chiar un miracol. Vedetele internaţionale, precum Gwyneth Paltrow sau Adele, ştiu cum este să ai o relaţie armonioasă cu vecinii, asta pentru că, alături de ele, locuiesc persoane care activează în acelaşi domeniu.

Imaginează-ţi că ai nevoie neapărat de zahăr, suni la uşa vecinului tău să te ajute, iar când uşa se deschide, afli că o celebritate locuieşte în acelaşi bloc cu tine. Acest lucru li s-a întâmplat multor vedete, care au aflat că aproape de ele, locuiesc oameni care activează în acelaşi domeniu ca şi ele şi cu care, ulterior, s-au şi împrietenit. Multe celebrităţi la un loc, pot face zona mai valoroasă. Iată care sunt vedetele internaţionale care locuiesc aproape unele de celelalte şi care pot servi în fiecare dimineaţă cafeaua împreună!

Katy Perry se distrează alături de Adele

Cântăreţele Adele şi Katy Perry nu se întâlnesc numai în topurile muzicale, ci şi în cartier. Asta pentru că artistele sunt vecine. Mai mult decât atât, cele două obişnuiesc să se viziteze, în special Adele pe Katy Perry. Cum s-au împrietenit? Adele a avut curajul să iniţieze prima întâlnire: „Mi-am amintit că anul trecut, Adele mi-a bătut în uşă şi a intrat. Eram în halat, dar a fost atât de distractiv‟, şi-a amintit Kate Perry. În timpul interviului, Katy Perry a spus că de când a devenit iubita lui Orlando Bloom întâlnirile celor două s-au rărit.

Citeşte şi: Au devenit faimoşi peste noapte! Artişti care au prins rolul potrivit în filme cu încasări uriaşe 

Ryan Reynolds şi Justin Timberlake, case într-un cartier exclusivist

Când celebrităţile îşi aleg unde să locuiască, Tribeca (New York) este una dintre zonele lor preferate. Mai mult decât atât, unele celebrităţi decid să investească câte milioane cumpărând o casă aici, asta pentru că locuinţele exclusiviste au preţuri mari. Nu este de mirare că unele dintre cele mai cunoscute şi bogate vedete locuiesc în această zonă. De pildă, cuplul Ryan Reynolds şi Blake Lively au apartament în acelaşi cartier cu Jessica Biel şi Justin Timberlake. De asemenea, actriţa Meg Ryan a locuit în acea zonă exclusivistă, însă ea şi-a vândut apartamentul în 2017.

Meryl Streep, ajutată de Gwyneth Paltrow în bucătărie

Cele două sunt alte nume cunoscute care au o casă în Tribeca. Actriţele locuiesc în acelaşi complex exclusivist şi se pare că au o relaţie excelentă. În trecut, actriţa Meryl Streep, şi-a amintit cum a avut nevoie de ajutorul lui Gwyneth în bucătărie. Mai exact, în 2014, Streep se pregătea de Ziua Recunoştinţei, când cuptorul i s-a spart. I-a cerut imediat ajutorul vecinei sale celebre, iar Gwyneth a lăsat-o să îi folosească bucătăria pentru a termina cina: „Nu eram acolo, l-am lăsat pe fratele meu să se ocupe, iar cuptorul s-a spart‟, îşi aminteşte actriţa care a adăugat că Gwyneth Paltrow are o casă superbă şi cel mai bun cuptor pe care ea l-a folosit vreodată.

George Clooney şi Cindy Crawford, vacanţe împreună

Actorul George Clooney şi supermodelul Cindy Crawford sunt prieteni apropiaţi din anii ’90 şi sunt, de asemenea, vecini. În anul 2016, supermodelul şi soţul ei au cumpărat un apartament în Norman Foster’s Midtown Tower, unde Clooney şi Amal au, de asemenea, un apartament exclusivist. Cele două familii se înţeleg bine şi nu este prima dată când locuiesc în aceeaşi zonă. Cele două cupluri au mai avut locuinţe apropiate şi în Mexic, unde erau văzute adesea petrecându-şi vacanţele împreună

Citeşte şi: Eva Mendes, printre actorii pe care nu îi vom mai vedea niciodată jucând în filme. Care este motivul

Bruce Willis şi Janet Jackson locuiesc într-o clădire celebră

Artista Janet Jackson şi actorul Bruce Willis au apartamente în Trump Tower din New York, însă cei doi nu au fost văzuţi niciodată împreună sau să dea semne că ar fi prieteni. Cei doi nu sunt singurii oameni celebri care au apartamente în Trump Tower - Johnny Carson, David Merrick, Sophia Loren şi Steven Spielberg se numără printre numele cunoscute care au păşit şi au investit sume mari în această clădire celebră. 

Sursă foto: Shutterstock