Meryl Streep, deţinătoarea a trei premii Oscar: “Am uitat cum să joc în izolarea din pandemie!”

1 meryl streep shutterstock 270538022 jpg jpeg

Are o carieră de mare succes la Hollywood, întinsă pe decenii întregi, în care a bifat roluri remarcabile în filme precum "Kramer vs. Kramer", "Mamma Mia" sau "The Devil Wears Prada". Pentru apariţiile ei convingătoare pe marele ecran, Streep a primit Medalia Naţională a Artelor de la Barack Obama, în 2010, şi nu mai puţin de trei statuete de aur.

În prezent, actriţa se pregăteşte de lansarea celui mai recent film al său, "Don't Look Up", care a readus-o pe prima pagină a publicaţiilor internaţionale din cauza unei scene nud.

„Este neînfricată! Dar, da, aceea este o dublură a ei. Dar ştiţi cine a avut o problemă cu scena ei nud? Leo!”, a dezvăluit regizorul Adam McKay în revista People. Colegul ei de platou, Leonardo DiCaprio, a vrut cu tot dinadinsul s-o protejeze pe Meryl şi n-a vrut nici în ruptul capului să o lase să se expună în asemenea fel. “Ajungi să lucrezi cu cel mai mare actor din lume. Toată lumea avea emoţii. Toţi eram pregătiţi şi încercam să-i facem faţă”, a dezvăluit DiCaprio pentru E! News.

În ciuda laudelor pe care le primeşte constant şi a premiilor câştigate de-a lungul timpului, Streep a recunoscut că a întâmpinat greutăţi nebănuite în pandemie, când a continuat să lucreze, dar în alte condiţii ca până atunci.

În timpul unui interviu oferit împreună cu colegii de la "Don't Look Up" pentru Entertainment Weekly, Meryl Streep a dezvăluit felul în care a afectat-o pandemia. Actriţa a filmat pentru noua ei producţie între noiembrie 2020 şi februarie 2021, după cum ne informează Boston.com, însă n-a fost deloc simplu.

“Mi s-a părut foarte greu! Nu am fost deloc amuzată în pandemie. Când m-am dus să filmez partea mea, m-am dat jos din maşină şi mi-am dat seama că nu mai vorbisem cu cineva în trei săptămâni. Am intrat pe stadion în Worcester, mi-am pus peruca, unghiile false şi costumul şi m-am apucat să ţin un discurs oamenilor de acolo. O luasem razna!”,  recunoscut diva hollywoodiană.

“Uitasem cum să joc, uitasem ce trebuia să fac şi cum. Pur si simplu, ne-a afectat umanitatea atunci când am stat izolaţi în pandemie! Dar bine că l-am avut pe Jonah Hill lângă mine, el ne-a făcut să râdem, ne-am relaxat cu toţii datorită lui!”, a conchis actriţa.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg