Meryl Streep, deţinătoarea a trei premii Oscar: “Am uitat cum să joc în izolarea din pandemie!”

1 meryl streep shutterstock 270538022 jpg jpeg

Are o carieră de mare succes la Hollywood, întinsă pe decenii întregi, în care a bifat roluri remarcabile în filme precum "Kramer vs. Kramer", "Mamma Mia" sau "The Devil Wears Prada". Pentru apariţiile ei convingătoare pe marele ecran, Streep a primit Medalia Naţională a Artelor de la Barack Obama, în 2010, şi nu mai puţin de trei statuete de aur.

În prezent, actriţa se pregăteşte de lansarea celui mai recent film al său, "Don't Look Up", care a readus-o pe prima pagină a publicaţiilor internaţionale din cauza unei scene nud.

„Este neînfricată! Dar, da, aceea este o dublură a ei. Dar ştiţi cine a avut o problemă cu scena ei nud? Leo!”, a dezvăluit regizorul Adam McKay în revista People. Colegul ei de platou, Leonardo DiCaprio, a vrut cu tot dinadinsul s-o protejeze pe Meryl şi n-a vrut nici în ruptul capului să o lase să se expună în asemenea fel. “Ajungi să lucrezi cu cel mai mare actor din lume. Toată lumea avea emoţii. Toţi eram pregătiţi şi încercam să-i facem faţă”, a dezvăluit DiCaprio pentru E! News.

În ciuda laudelor pe care le primeşte constant şi a premiilor câştigate de-a lungul timpului, Streep a recunoscut că a întâmpinat greutăţi nebănuite în pandemie, când a continuat să lucreze, dar în alte condiţii ca până atunci.

În timpul unui interviu oferit împreună cu colegii de la "Don't Look Up" pentru Entertainment Weekly, Meryl Streep a dezvăluit felul în care a afectat-o pandemia. Actriţa a filmat pentru noua ei producţie între noiembrie 2020 şi februarie 2021, după cum ne informează Boston.com, însă n-a fost deloc simplu.

“Mi s-a părut foarte greu! Nu am fost deloc amuzată în pandemie. Când m-am dus să filmez partea mea, m-am dat jos din maşină şi mi-am dat seama că nu mai vorbisem cu cineva în trei săptămâni. Am intrat pe stadion în Worcester, mi-am pus peruca, unghiile false şi costumul şi m-am apucat să ţin un discurs oamenilor de acolo. O luasem razna!”,  recunoscut diva hollywoodiană.

“Uitasem cum să joc, uitasem ce trebuia să fac şi cum. Pur si simplu, ne-a afectat umanitatea atunci când am stat izolaţi în pandemie! Dar bine că l-am avut pe Jonah Hill lângă mine, el ne-a făcut să râdem, ne-am relaxat cu toţii datorită lui!”, a conchis actriţa.

Foto - ShutterstockRecente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg