Mesajul emoţionant al unei mirese care şi-a pierdut iubitul înainte de nuntă. "Astăzi ar fi trebui să păşesc spre altar către bărbatul visurilor mele..."

1 84075 original jpg jpeg

O tânără a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook, după ce şi-a pierdut iubitul într-un accident, chiar înainte de nuntă. 

Debbie Gerlach povesteşte că această zi ar fi trebui să fie cea mai fericită din viaţa ei, urmând să se căsătorească cu cel mai bun prieten al său, dar că neatenţia şi inconştienţa la volan i l-au răpit de lângă ea. 

Alături de mesajul emoţionant, tânăra din Arizona a ataşat şi câteva fotografii. Este îmbrăcată în rochia albă de mireasă, iar lângă ea apare doar umbra celui care ar fi trebuit să îi devină soţ.

"Astăzi ar fi trebuit să fie cea mai frumasă zi din viaţa mea. Astăzi era ziua în care ar fi trebui să-mi unesc destinul cu cel mai bun prieten. Ar fi trebui să mă trezesc, să-mi pun rochia de mireasă şi să păşesc spre altar către bărbatul visurilor mele. Astăzi, în faţa familiei şi prietenilor, eu şi Randi ar fi trebuit să ne mărturisim iubirea unul pentru altul şi să ne jurăm credinţă veşnică. Astăzi trebuia să fie ziua la care am visat încă de mică. Astăzi ar fi trebui să devin soţie, să devin doamna Zimmerman...

... însă astăzi m-am trezit singură, ca de obicei. M-am trezit încă o dată cu inima sfâşiată. Astăzi nu ma va duce tata la altar. Astăzi nu voi vedea privirea lui Randi atunci când ma vede îmbrăcată în rochia de mireasă, rochia pe care am ascuns-o de el pentru că nu mai avea răbdare. Astăzi nu-mi voi revedea familia şi prietenii. Nu mă voi căsători cu iubirea vieţii mele. Nu voi avea un soţ...

image

... asta pentru că o persoană a făcut o alegere care mi-a schimbat viaţa pentru totdeauna. A ales să NU oprească la stop, să nu oprească atunci când mi-a văzut iubitul apropiindu-se de el pe motoclicletă, ci a ales să accelereze.

Vă rog să citiţi acest mesaj. Aveţi grijă de motociclişti, opriţi la semne şi conduceţi prudent pentru că pe acea motocicletă sta întreaga lume a unei alte persoane. Poate că dacă ar fi oprit, astăzi m-aş fi căsătorit cu iubirea vieţii mele.. 

Te iubesc, Randy Z Zimmerman"

Mesajul emoţionant al tinerei a devenit viral pe reţelele de socializare. A fost distribuit de peste 60.000 de ori şi a primit mii de mesaj de condoleanţe şi de încurajare.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg