Meseria pe care a avut-o Hugh Jackman, înainte să devină „Wolverine‟, în filmele „X-Men‟

1 hugh jackman jpg jpeg

Hugh Jackman este unul dintre cei mai cunoscuţi actori internaţionali, rolul lui „Wolverine‟ din seria de filme „X-Men‟ făcându-l apreciat de mulţi cinefili. Cu toate că, în prezent, se bucură de mult succes pe marile ecrane, Jackman a avut, iniţial, o altă meserie. A strălucit în domeniu?

Puţini ştiu din ce şi-a câştigat primii bani „X-Men”. Înainte să devină actor şi să se bucure de faimă, Jackman a fost un clovn profesionist. La fel ca marea majoritate a actorilor, care luptă din greu la începuturile carierei pentru a se întreţine, şi Hugh a trebuit să muncească pentru a-şi câştiga primii bani. Clovnul Jackman avea şi o poreclă. I se potrivea mănuşă celui care avea să-l întrupeze pe supereroul „Wolverine‟?

Era închiriat pentru petrecerile de copii

Ai putea crede că actorul care l-a interpretat pe Wolverine în seria „X-Men” a avut o meserie grea în trecut, demnă de un personaj „X”, dar nu este deloc aşa. Jackman era un clown închiriat pentru petreceri de ziua copiilor. El se numea „Coco Clown”.

Ce reacţii aveau cei mici

Actorul a recunoscut că a lucrat mai ales la petreceri de ziua de naştere pentru copii de 3 şi 4 ani, dar o singură dată a îndrăznit să lucreze la o petrecere pentru un copil de 8 ani şi acesta nu a fost prea încântat de prestaţia clovnului Coco: „Eram clovnul Coco şi nu aveam trucuri de magie. Îmi amintesc că un copil de 6 ani stătea în picioare la o petrecere, spunând: mami, acest clovn nu ştie niciun truc”. Din spusele actorului, doar cei mai mici erau impresionaţi de trucurile lui.

„Mamă, clovnul ăsta e...‟

Actorul îşi aduce acum aminte cu zâmbetul pe buze cum râdeau spectatorii de el, cu toate că în acele momente a fost jenat de situaţie: „Ultimul spectacol pe care l-am făcut vreodată a fost o petrecere de 8 ani. Îmi amintesc când un copil spunea: mamă, clovnul ăsta e o porcărie! şi eu am spus <<taci, puştiule!>>, am scos 3 ouă pentru a jongla cu ele şi s-au spart, iar numărul s-a încheiat cu copiii care au aruncat ouăle asupra mea. Şi asta a funcţionat, le-a plăcut…au sărit peste mine, a fost jalnic, dar au fost fericiţi. M-am uitat la ceas: 0 minute până în final şi asta a fost, nu m-am mai întors niciodată”, a povestit actorul într-un show TV. Zilele lui Jackman în ipostaza de clovn aveau să ajungă la final şi să cunoască cu adevărat succesul ca şi actor. Acesta jucat în filme celebre precum: „X-Men”, „Les Miserables”, „Erskineville Kings” sau „Prestigiul” în urma cărora a primit multe premii. În prezent este una dintre cele mai faimoase feţe de la Hollywood. 

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg