Meseria pe care a avut-o Hugh Jackman, înainte să devină „Wolverine‟, în filmele „X-Men‟

1 hugh jackman jpg jpeg

Hugh Jackman este unul dintre cei mai cunoscuţi actori internaţionali, rolul lui „Wolverine‟ din seria de filme „X-Men‟ făcându-l apreciat de mulţi cinefili. Cu toate că, în prezent, se bucură de mult succes pe marile ecrane, Jackman a avut, iniţial, o altă meserie. A strălucit în domeniu?

Puţini ştiu din ce şi-a câştigat primii bani „X-Men”. Înainte să devină actor şi să se bucure de faimă, Jackman a fost un clovn profesionist. La fel ca marea majoritate a actorilor, care luptă din greu la începuturile carierei pentru a se întreţine, şi Hugh a trebuit să muncească pentru a-şi câştiga primii bani. Clovnul Jackman avea şi o poreclă. I se potrivea mănuşă celui care avea să-l întrupeze pe supereroul „Wolverine‟?

Era închiriat pentru petrecerile de copii

Ai putea crede că actorul care l-a interpretat pe Wolverine în seria „X-Men” a avut o meserie grea în trecut, demnă de un personaj „X”, dar nu este deloc aşa. Jackman era un clown închiriat pentru petreceri de ziua copiilor. El se numea „Coco Clown”.

Ce reacţii aveau cei mici

Actorul a recunoscut că a lucrat mai ales la petreceri de ziua de naştere pentru copii de 3 şi 4 ani, dar o singură dată a îndrăznit să lucreze la o petrecere pentru un copil de 8 ani şi acesta nu a fost prea încântat de prestaţia clovnului Coco: „Eram clovnul Coco şi nu aveam trucuri de magie. Îmi amintesc că un copil de 6 ani stătea în picioare la o petrecere, spunând: mami, acest clovn nu ştie niciun truc”. Din spusele actorului, doar cei mai mici erau impresionaţi de trucurile lui.

„Mamă, clovnul ăsta e...‟

Actorul îşi aduce acum aminte cu zâmbetul pe buze cum râdeau spectatorii de el, cu toate că în acele momente a fost jenat de situaţie: „Ultimul spectacol pe care l-am făcut vreodată a fost o petrecere de 8 ani. Îmi amintesc când un copil spunea: mamă, clovnul ăsta e o porcărie! şi eu am spus <<taci, puştiule!>>, am scos 3 ouă pentru a jongla cu ele şi s-au spart, iar numărul s-a încheiat cu copiii care au aruncat ouăle asupra mea. Şi asta a funcţionat, le-a plăcut…au sărit peste mine, a fost jalnic, dar au fost fericiţi. M-am uitat la ceas: 0 minute până în final şi asta a fost, nu m-am mai întors niciodată”, a povestit actorul într-un show TV. Zilele lui Jackman în ipostaza de clovn aveau să ajungă la final şi să cunoască cu adevărat succesul ca şi actor. Acesta jucat în filme celebre precum: „X-Men”, „Les Miserables”, „Erskineville Kings” sau „Prestigiul” în urma cărora a primit multe premii. În prezent este una dintre cele mai faimoase feţe de la Hollywood. 

Sursă foto: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg