Mirabela Dauer:«O vedetă nu prea mai poate avea viaţă privată»

1 54281 original jpg jpeg

Mai bine de 30 de ani în muzică şi cam tot atâtea albume, milioane de fani, în ţară şi în afara ei, şi la fel de multe şi plăcute amintiri. Toate s-au adunat într-o discuţie de suflet cu una dintre doamnele muzicii româneşti.

Ce v-a adus statutul de persoană publică?

În ceea ce priveşte dezavantajele,nu prea mai poţi avea o viaţă privată. Dar eu mi-am asumat acest risc pentru că mi-am dorit foarte mult să devin vedetă,să fiu cunoscută şi,în acelaşi timp,„acostată“ de lume pe stradă. Totuşi cu toţii avem şi zile mai proaste,când nu am vrea să fim deranjaţi de cei din jur...

Dar sacrificii sau compromisuri aţi făcut până acum?

Dacă ceea ce faci îţi place şi-ţi iese,nu este un sacrificiu. Şi nici compromisuri n-am făcut,pentru că am coloană vertebrală şi nu mă „aplec“ spre astfel de lucruri,chiar dacă de-a lungul carierei am avut foarte multe hopuri. N-am făcut muzică pentru bani,ci din pasiune. Îmi iubesc foarte mult meseria şi nu ştiu să fac altceva!

La ce proiecte de suflet aţi lucrat de-a lungul carierei?

Am coordonat Festivalul „Laleaua de Aur“ de la Piteşti,am participat la multe alte festivaluri şi am descoperit nişte copii foarte talentaţi – Măriuca Crăciun,de la Galaţi,Raul Rareş şi mulţi alţii care cântă superb.

Ce mesaj vă doriţi să le transmiteţi fanilor prin melodiile dv.?

Piesele mele vor să atingă sufletele oamenilor care le ascultă... Este ceea ce-mi doresc prin muzica pe care o cânt!

Aveţi vreun ritual înainte de a urca pe scenă?

Eu sunt o persoană foarte sensibilă şi mă deochi foarte tare,deşi pare o prostie. Îmi scad foarte repede energiile pozitive şi sunt „atacată“ de cele negative. De aceea,îmi fac semnul crucii de mai multe ori şi port pe dedesubt roşu,dar şi talismanul meu norocos.

Ce artişti v-au inspirat la început de carieră?

Eu am iubit-o foarte mult pe Margareta Pâslaru şi,în general,toţi cei care au fost înaintea mea mi-au plăcut enorm şi m-am inspirat prin profesionalismul lor. În plus,întotdeauna mi-a plăcut Tina Turner – de la voce,ţinută,prestaţie până la puterea de muncă de care a dat dovadă de fiecare dată. A ştiut mereu cum să se reinventeze,fapt pentru care  o consider unică!

Cu ce artist internaţional de valoare v-ar plăcea să colaboraţi?

Sunt o persoană care trăieşte cu picioarele pe pământ,  şi niciodată,în sensul acesta,nu mi-am făcut vise,gânduri... Am stat,i-am admirat,i-am adulat de la depărtare,dar niciodată nu m-am gândit că o să colaborez cu vreun artist important din lumea asta mare,precum Tina Turner,Whitney Houston sau Tom Jones.

Ce planuri muzicale aveţi pentru următoarea perioadă?

Am în plan multe spectacole şi muncesc alături de echipa mea la albumul care urmează să apară.

Pe unde veţi cânta vara aceasta?

Este posibil să am câteva spectacole estivale,în privinţa cărora trebuie să stabilim toate detaliile.

Minichestionar „Click! pentru femei“

-Dacă aş putea da timpul înapoi,aş vrea să... am 20 de ani şi să am mintea de-acum.-De-a lungul anilor,am învăţat că... cel mai bine este să fii tu,să nu te-ncrezi în nimeni,să nu te închizi în tine şi să fii un bun cunoscător al oamenilor.-Destinaţia mea preferată de vacanţă este... acolo unde există mare şi soare!-Când am puţin timp liber,îmi place să... stau la soare,dacă e vară;dacă nu,să mă uit la filme şi să comunic cu prietenii şi cu fanii prin intermediul internetului.Recente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg