Momente dramatice pentru Laurette! Fiica ei, bătută la şcoală: ”Da, suntem de culoare, dar asta nu ne face neoameni”

5 laurette jpg jpeg

Laurette Atindehou a trecut prin momente dramatice după ce fiica ei, în vârstă de doar şapte ani, a fost bătută la şcoală. Serena este o victimă a bullying-ului pentru că este mulatră, iar vedeta a cerut public ajutor ministrului Educaţiei şi Cercetării.

„Toată copilăria mea, şi mai apoi adolescenţa au fost umbrite de răutăţile colegilor de şcoală legate de culoarea pielii mele. Am sperat că, odată cu trecerea la democraţie, cu eliberarea de sechelele comuniste, cu deschiderea către Vest, cu evoluţia socială, aceste lucruri vor dispărea. Discriminarea rasială în Europa anului 2019 pare scenariu de film. Din păcate, copila mea trăieşte acelaşi scenariu pe care eu l-am suportat când aveam vârsta ei. Pentru că este de culoare. Pentru că şcoala în care învaţă NU ia măsuri. Pentru că părinţii copiilor care o jignesc şi o fac zi de zi iau asta ca pe o normalitate.

, a scris Laurette pe Facebook.

„Astăzi, mă văd nevoită să cer public doamnei ministru a Învăţământului să ne facă dreptate. Da, suntem de culoare. Dar asta nu ne face neoameni. Copilul meu este un copil educat crescut cu mult sacrificiu de o mamă singură. Copilul meu nu trebuie bătut, scuipat, batjocorit doar pentru că are o altă culoare a pielii. Sunt o mama singura si lupt nu doar cu un sistem indiferent, ci si cu o mentalitate extrem de primitiva. Scoala nu face nimic pentru a mi proteja fetita. Pentru ca daca ar fi facut, nu ajungeam in situatia de a o aduce acasa mutilata de acelasi coleg care in timp a mai lovit o de nenumarate ori. Poate ca orice mama ar fi avut instinctul de a calca in picioare tot in jur in acel moment in care si a vazut copilul plin de sange si cu dinţişorul spart .Dar, in ciuda pielii mele ciocolatii, nu sunt animal. Mi am stavilit impulsul si am incercat sa imi caut dreptatea la conducerea scolii. Care musamalizeaza intregul incident. Asa ca cer public doamnei ministru, dascal la randul ei, sa mi ajute fetita. Sa i spuna dansa ca scoala nu inseamna numai batai si jigniri, ci este locul in care va invata sa scrie, sa socoteasca, sa rada, sa respecte, sa pretuiasca, sa iubeasca, sa isi faca prieteni si sa isi aminteasca, peste ani, cu drag si nostalgie de doamna' ei. Va rog nu mi schingiuiti sufletul copilei mele doar pentru ca s a nascut mulatra.”, a mai scris Laurette.

Laurette este cunoscută pentru apariţiile de la TV, în urmă cu aproape zece ani, ea întâlnindu-şi tatăl biologic în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.

„Uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată. Poate dacă era şi tata lângă noi, i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept. Uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată. Poate dacă era şi tata lângă noi, i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept”., mărturisea ea despre Christian Atindehou, cel care a părăsit-o pe Laurette pe când avea patru luni.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg