Motivele pentru care Dolly Parton îşi începe ziua la ora 3.00 dimineaţa. Arată uimitor la 74 de ani!

2 shutterstock 345165044 jpg jpeg

La vârsta la care alte femei se ocupă strict de nepoţi, Dolly Parton scrie şi interpretează în continuare piese muzicale, finanţează vaccinuri şi are diverse proiecte de afaceri. Cum reuşeşte să le facă pe toate? Legenda muzicii country îşi începe fiecare dimineaţă la ora 3:00 şi respectă un program pe care şi l-a creat pentru a rămâne într-o formă bună atât fizic, cât şi mental.

Într-un interviu oferit recent, Dolly Parton poveşte cum a schimbat-o rutina ei de dimineaţă şi ce face înainte ca toată lumea să se trezească. Are un pas pe care nu-l omite niciodată. Mai mult, se îmbracă în fiecare dimineaţă de parcă ar ieşi, chiar dacă rămâne acasă, se machiază şi-şi aranjează părul, ba chiar poartă şi pantofi cu toc.

Se simte mai bine dacă este ca scoasă din cutie şi pregătită ca oricând să poată ieşi din casă. Întrebată de ce poartă mereu încălţăminte cu tocuri înalte, a răspuns amuzată că aşa ajunge mai uşor la dulapurile de sus din casă, fiind ştiut faptul că are o înălţime de numai 1,52 m, care n-a împiedicat-o să ajungă o legendă a muzicii country. Poate cânta aproape 20 de instrumente, a scris aproximativ 3.000 de cântece, dintre care 175 sunt prezentate în cartea ei „Songteller: My Life in Lyrics‟. „Cântecele sunt moştenirea mea‟, stă scris la finalul acestei cărţi, pentru că dorinţa ei cea mai mare este ca, după sfârşitul vieţii ei, toţi s-o preţuiască pentru faptul că a fost o compozitoare bună.

Lucrează mai bine între 3.00 şi 7.00 dimineaţa

La ora 3.00 dimineaţa, Dolly Parton este deja în picioare, pregătită pentru o nouă zi. Rosteşte o mică rugăciune, ia micul-dejun, apoi se ocupă de treburile legate de afaceri, mesaje, scrisori sau compune. „Muncesc mai mult în acea perioadă mică de timp în care lumea este calmă şi mă simt ca un fermier. Se spune că cine se trezeşte de dimineaţă ajunge departe. Ei bine, am descoperit că primeşte şi o mulţime de idei bune‟, declară vedeta.

Ce nu omite niciodată să facă

Înainte de a face orice altceva, pentru că este o persoană credincioasă,  nu uită niciodată să-i mulţumească lui Dumnezeu pentru că a trecut noaptea cu bine. Îl roagă să-i binecuvânteze ziua,să-i aducă numai lucruri bune şi s-o ghideze. „Mă rog mereu ca El să mă lase să dau speranţă omenirii şi să-L slăvesc‟, mărturiseşte ea. După aceea, ia mereu micul-dejun. Adesea, i se alătură şi soţul ei, Carl Dean (57 de ani). Uneori, îi pregăteşte chiar ia masa, pateuri, biscuiţi.

În interviurile anterioare, ea a recunoscut că adoră mâncarea bună,care nu este întotdeauna cea mai sănătoasă. „Sunt o bucătăreasă foarte bună‟, a spus într-un interviu oferit în luna octombrie a anului trecut, când a declarat şi că: „Mâncarea pe care o fac nu este aspectuoasă, dar este bună la gust. Gătesc ca mama, bunicile şi mătuşile mele. Sunt una dintre acele femei care chiar pot găti ca pe vremuri, dar şi cu multe calorii‟.  De la micul-dejun nu-i lipseşte o ceaşcă şi jumătate de cafea. După aceea, se simte plină de energie şi  gata de lucru.

Cum îşi păstrează energia de-a lungul ziei?

Până la ora 9:00, Dolly este trează deja de 6 ore. Cum reuşeşte să aibă energie până seara? Ea a observat că nu are nevoie de mult somn: „Pot lucra 3-5 ore la rând, iar, dacă am ceva timp liber, dorm puţin peste zi, pentru a prinde putere‟. Totuşi, nu are nevoie întotdeauna de pauză. „Îmi iau energia din ceea ce fac. Este ca şi cum munca naşte muncă, energia naşte energie. Pur şi simplu rămân în viaţă pentru că trăiesc doar cu energie creativă şi spirituală. Sunt doar reîncărcat de entuziasmul de a fi capabilă să fiu încă activ şi să pot crea în continuare lucruri‟, a explicat ea.

O parte din energia ei se datorează fanilor. „Este interesant pentru mine, că am toţi aceşti fani care ţin la mine şi-mi place să împărtăşim acest tip de dragoste şi acest tip de energie. Este un sentiment extraordinar să ştii că oamenilor le pasă de tine şi, astfel, generează un fel de energie”, a mai spus Parton.

FOTO: ShuuterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg