Motivul pentru care Anna Wintour poartă mereu ochelari negri de soare

1 profimedia 0387339637 jpg jpeg

Dacă există o regină a modei în America, atunci coroana îi aparţine, cu siguranţă, Annei Wintour. Redactorul şef al revistei Vogue SUA poate fi recunoscută oricând şi de oricine datorită celor două mărci personale: tunsoarea bob şi ochelarii negri de soare.

Indiferent de ţinutele pe care le poartă, un singur lucru rămâne constant la Anna Wintour, în materie de modă: ochelarii fumurii pe care îi „asortează“ la orice. Cu foarte puţine excepţii, redactorul şef al Vogue şi directorul artistic al Condé Nast îi poartă peste tot, atât afară, cât şi la interior.

Wintour a fost văzută la foarte multe spectacole de modă şi evenimente desfăşurate în locuri închise purtând ochelarii de soare şi se dovedeşte că motivul nu este deloc ciudat sau ascuns, ci, dimpotrivă, este unul practic.

Într-un interviu acordat CNN (în timpul căruia a avut ochelarii de soare pe toată durata conversaţiei), Wintour a explicat că acest accesoriu este „incredibil de util, pentru că oamenii nu vor şti niciodată ce gândeşti cu-adevărat“. „Mă ajută când sunt obosită sau somnoroasă. Pot să asist la un show de modă şi să-mi ies din minţi de plictiseală şi nimeni nu va observa. Sunt un adevărat scut“ a declarat ea, precizând că motivul pentru care îi purta chiar în timpul interviului era o problemă medicală (suferise o intervenţie chirurgicală la ochi – n.r.).

Din poziţia sa, Anna Wintour îşi poate permite să încalce uneori şi o etichetă strictă, aşa cum a făcut la Săptămâna Modei de la Londra, în 2018. Ea a stat alături de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii fără să-şi dea jos ochelarii (foto 2 galerie), lucru considerat o impoliteţe de neacceptat, pentru care a fost „taxată“ în reţelele sociale. Totuşi, un expert în relaţii publice a explicat că redactorul şel al Vogue nu a greşit. „Eticheta spune că este politicos să îndepărtezi ochelarii de soare atunci când eşti prezentat oficial unui membru al Familiei Regale. În acest caz, Anna Wintour nu a fost prezentată oficial Reginei Elisabeta, se cunoşteau dinainte, iar ochelarii de soare sunt marca sa personală“, a declarat expertul.

FOTO Profimedia, Shutterstock



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg