Motivul pentru care Anna Wintour poartă mereu ochelari negri de soare

1 profimedia 0387339637 jpg jpeg

Dacă există o regină a modei în America, atunci coroana îi aparţine, cu siguranţă, Annei Wintour. Redactorul şef al revistei Vogue SUA poate fi recunoscută oricând şi de oricine datorită celor două mărci personale: tunsoarea bob şi ochelarii negri de soare.

Indiferent de ţinutele pe care le poartă, un singur lucru rămâne constant la Anna Wintour, în materie de modă: ochelarii fumurii pe care îi „asortează“ la orice. Cu foarte puţine excepţii, redactorul şef al Vogue şi directorul artistic al Condé Nast îi poartă peste tot, atât afară, cât şi la interior.

Wintour a fost văzută la foarte multe spectacole de modă şi evenimente desfăşurate în locuri închise purtând ochelarii de soare şi se dovedeşte că motivul nu este deloc ciudat sau ascuns, ci, dimpotrivă, este unul practic.

stanga
dreapta
2 profimedia 0446179577 jpg jpeg
4 profimedia 0363831453 jpg jpeg
5 shutterstock 416125627 jpg jpeg

Într-un interviu acordat CNN (în timpul căruia a avut ochelarii de soare pe toată durata conversaţiei), Wintour a explicat că acest accesoriu este „incredibil de util, pentru că oamenii nu vor şti niciodată ce gândeşti cu-adevărat“. „Mă ajută când sunt obosită sau somnoroasă. Pot să asist la un show de modă şi să-mi ies din minţi de plictiseală şi nimeni nu va observa. Sunt un adevărat scut“ a declarat ea, precizând că motivul pentru care îi purta chiar în timpul interviului era o problemă medicală (suferise o intervenţie chirurgicală la ochi – n.r.).

Din poziţia sa, Anna Wintour îşi poate permite să încalce uneori şi o etichetă strictă, aşa cum a făcut la Săptămâna Modei de la Londra, în 2018. Ea a stat alături de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii fără să-şi dea jos ochelarii (foto 2 galerie), lucru considerat o impoliteţe de neacceptat, pentru care a fost „taxată“ în reţelele sociale. Totuşi, un expert în relaţii publice a explicat că redactorul şel al Vogue nu a greşit. „Eticheta spune că este politicos să îndepărtezi ochelarii de soare atunci când eşti prezentat oficial unui membru al Familiei Regale. În acest caz, Anna Wintour nu a fost prezentată oficial Reginei Elisabeta, se cunoşteau dinainte, iar ochelarii de soare sunt marca sa personală“, a declarat expertul.

FOTO Profimedia, ShutterstockRecente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg