Motivul pentru care Beyoncé îşi ţine viaţa privată departe de reţelele sociale. Ce staruri au renunţat la social media

1 shutterstock 208457632 jpg jpeg

Când eşti în centrul atenţiei, cel mai mult dor cuvintele neplăcute ale străinilor. De aceea, multe staruri sunt rezervate în privinţa postărilor pe care le fac sau şi-au şters conturile de pe reţelele de socializare.

Ca niciodată, vedetele ne oferă acces la viaţa lor privată prin postări şi imagini, permiţându-ne să vedem de la distanţă cum este să ai parte de faimă şi avere. Dezavantajul este că unele persoane devin dependente de aprecieri şi laude, iar reţelele de socializare devin o sabie cu două tăişuri, un loc care lasă loc şi agresiunilor online, urii şi hărţuirii. Nu este de mirare că unele celebrităţi au vorbit despre partea întunecată a Facebook, Instagram şi Twitter şi de ce au renunţat temporar sau definitiv la acestea.

Beyoncé dă vina pe semnul ei zodiacal

De-a lungul carierei sale de zeci de ani, superstarul a spus foarte puţine despre viaţa ei personală, despre căsătoria cu Jay-Z sau cei trei copii ai lor, Blue Ivy, Rumi şi Sir. Este valabil şi pentru profilurile ei de pe reţelele de socializare. Pe contul ei oficial de Instagram, cântăreaţa postează fotografii de la evenimente publice, decernări de premii şi coperte de reviste pe care apare. Majoritatea postărilor ei sunt lipsite de mesaje explicative.

De ce este Beyoncé atât de rezervată pe reţelele de socializare? Se pare că semnul ei zodiacal are ceva de-a face cu aceasta. Vedeta a vorbit într-un interviu ofert publicaţiei „Harper's Bazaar‟ despre importanţa vieţii private.

„Trăim într-o lume cu puţine limite şi cu un acces crescut la viaţa altora. Există atât de mulţi terapeuţi pe internet, critici care comentează şi experţi fără experienţă‟, a explicat Beyoncé care a adăugat: „Într-o zi am decis că vreau să fiu ca Sade şi Prince. Am vrut să mă concentrez pe muzica mea, pentru că dacă arta mea nu este suficient de puternică sau suficient de semnificativă pentru a menţine oamenii interesaţi şi inspiraţi, atunci mă aflu într-o afacere greşită”.

Tot atunci, a discutat despre cât de importantă este separarea artistei Beyoncé de femeia care este ea în viaţa reală: „În această afacere, o mare parte din viaţa ta nu-ţi aparţine decât dacă lupţi pentru asta. Am luptat pentru a-mi proteja sănătatea şi viaţa privată, deoarece calitatea vieţii mele depindea de ea”. A recunoscut că s-ar putea să fie prea discretă şi că o păstrează pe „adevărata Beyoncé‟ pentru prietenii şi familia ei, lucru pentru care învinovăţeşte tendinţele semnului ei zodiacal: Fecioară. „Motivul pentru care lumea nu vede anumite lucruri despre mine este pentru că fundul meu de Fecioară nu vrea să le lase la vedere nu pentru că nu există”, a conchis ea.

Selena Gomez: „Reţelele sociale au fost cu adevărat groaznice‟

Cunoscută pentru că şi-a pus starea de sănătate mintală înaintea oricărui alt aspect al vieţii sale, cântăreaţa Selena Gomez a renunţat la social media pentru a se concentra asupra propriei bunăstări. În mai multe ocazii, Gomez a vorbit despre pericolele reţelelor de socializare: „Pentru generaţia mea, în mod specific, reţelele sociale au fost cu adevărat groaznice. Mă sperie când vezi cât de expuşi sunt aceşti tineri. Cu siguranţă, cred că este periculos şi nu cred că oamenii primesc informaţiile corecte‟.

Ed Sheeran n-a mai vrut să vadă lumea prin intermediari

În ciuda faptului că a fost mai activ pe Instagram de la lansarea noului său album, câştigătorul unui premiu Grammy, Ed Sheeran, a făcut o pauză de un an în 2015 de la platforma prin care împărtăşea fotografii cu fanii săi. „Am avut un parcurs uimitor în ultimii cinci ani, dar mă văd privind lumea printr-un ecran şi nu prin ochii mei, aşa că profit de această ocazie pentru a nu fi nevoit să fac ceva sau să merg undeva, pentru a călători şi a vedea tot ce mi-a fost dor‟, a postat el pe Facebook. Cea mai bună urmare a faptului că Sheeran s-a îndepărtat de social media a fost lansarea unui nou album. De aceea, poate, este unul dintre cei mai bogaţi oameni sub 35 de ani.

Ariana Grande a vrut să evite comentariile răutăcioase

După ce s-a despărţit de comediantul Pete Davidson, Ariana Grande a luat o pauză de pe reţelele de socializare pentru a evita comentariile deranjante. „E timpul să ne luăm la revedere de la Internet pentru puţin timp. Este foarte trist şi cu toţii încercăm foarte mult să continuăm. Vă iubesc şi vă mulţumesc că aţi fost mereu aici!‟, a transmis ea atunci admiratorilor.

Julia Roberts: „Reţelele sociale sunt un fel de vată de zahăr‟

Cu toate că actriţa Julia Roberts s-a alăturat recent Instagram, în 2013, ea a vorbit despre dezavantajele reţelelor sociale. „Reţelele sociale sunt un fel de vată de zahăr: arată atât de atrăgător şi pur şi simplu nu poţi rezista să intri acolo, apoi ajungi cu degetele lipicioase şi doar o clipă. Există un anonimat care îi face pe oameni să se simtă în siguranţă pentru a participa la o manifestare de ură. Îmi place lupta de modă veche, dacă oamenii sunt supăraţi unul pe celălalt‟, a declarat ea la acea vreme pentru publicaţia „Marie Claire‟.

FOTO: ShutterstockRecente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg