Muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani

1 71253 original jpg jpeg

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă, în urma unui stop cardiorespirator. Muzicianul avea 55 ani de ani, şi în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Ioan Gyuri Pascu,fost membru al grupului Divertis,a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din Capitală,la vârsta de 55 de ani. Potrivit lui Bogdan Opriţa,coordonator SMURD Bucureşti,un echipaj de urgenţă s-a deplasat la domiciliul artistului în jurul orei 5 dimineaţa,artistul suferind un infarct. Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră,însă fără succes,iar decesul a pronunţat în jurul orei 6.Născut pe 31 august 1961,la Agnita,Gyuri Pascu a fost muzician şi actor,fiind membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale,printre care pop,rock,blues,reggae. A cântat împreună cu grupurileThe Blue Workers,Pacific. A lansat mai multe albume muzicale,printre care se numără "Mixed grill" (1993),"Maşina cu jazzolină" (1994) şi "Gânduri nevinovate" (1997).Artistul a fost înainte de Revoluţie profesor de limba română în Bărăgan:„Îmi spuneau nebunul cu barbă de la Ulmu!“ “Am plecat în noiembrie 1989 de acolo pentru că vroiam să-mi văd de treaba asta a mea pe care o ştiam din copilărie,că o să fiu artist. Chiar dacă domnul director spunea:“Râmâi,Ioane,că eşti dascăl”,eu îi răspundeam:Nu,nu,eu sunt artist,trebuie să-mi fac menirea!”. Şi după aia,când m-am dus să-şi iau cartea de muncă mi-a zis “Ioane,tu ştiai ceva!”.Moartea subită a fostului membru al trupei Divertis a produs reacţii în rândul foştilor colegi de trupă şi de scenă. Iată ce spun aceştia.

Monica Anghel

„Era un om special,un artist aparte. Avea un suflet de copil,avea nevoie de multă dragoste,de oameni sinceri şi deschişi lângă el,cărora să le ofere şi el dragostea lui,dar să şi primească. Era un om foarte sensibil. Dumnezeu să-l odihnească”.

Alexandru Arşinel

„E cumplit. La vârsta lui… O personalitate artistică cu atâtea disponibilităţi,cu atâtea calităţi – compozitor,cântăreţ,umorist. Ce aborda putea să facă cu atâta talent. E regretabil. (…) Nu am lucrat cu el,dar asta nu înseamnă că nu am remarcat apariţia acestui talent după 1989”.

Cătălina Grama/Jojo

„Ioan Gyuri Pascu nu mai este printre noi… Am aflat acum câteva minute. În astfel de momente eu întotdeauna mă blochez cumplit şi nu ştiu ce să spun… Însă am simţit să va scriu despre asta… Nu ştiu câţi dintre voi l-aţi cunoscut. Gyuri era cu adevărat special,aş putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent,carismă şi inteligenţă umană şi artistică.Recente

Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg