Naomi Campbell are probleme cu alcoolul

1 68830 original jpg jpeg

Omul de afaceri Vladislav Doronin încearcă s-o ţină departe de băuturile alcoolice pe iubita sa Naomi Campbell, fostul top-model de culoare, dar nu prea are succes.

Aceasta apare tot mai des beată în apariţiile publice şi se ceartă cu viitoare soacră pentru că uită limita la băutură.

Vladislav Doronin a organizat o petrecere de ziua lui Naomi la bordul iahtului său. Singura condiţie pe care i-a pus-o iubitei sale a fost un consum minim de alcool,lucru greu de făcut,după cum au declarat câţiva angajaţi ai omului de afaceri.  

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât vedeta nu este la prima abatere. După spectacolul caritabil de modă şi licitaţia Fashion for Relief,organizate recent de Naomi Campbell pentru victimele dezastrului din Japonia,eaa băut atât de mult încât a fost purtată pe braţe de iubitul ei.Campbell a golit singură două sticle de şampanie,după care a trecut la băuturi mai tari,confirmând practic zvonurile că ar fi dependentă de alcool. Surse apropiate celor doi susţin că din această cauză Naomi se ceartă des cu potenţiala soacră,care este moderată atunci când vine vorba de băuturi spirtoase.Nici de ziua ei,fostul top-model nu a rezistat tentaţiei. Dacă şi-a început seara foarte cuminte,spre dimineaţă,paparazzi au descoperit-o cu faţa obosită şi umflată de băutură,dormind direct pe puntea ambarcaţiunii,sub o pătură.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg