Neti Sandu a dezvăluit secretul unui păr perfect: „După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu”

1 neti sandu 1 jpg jpeg

Eşti mereu cu sufletul la gură atunci când Neti Sandu (61 ani) prezintă horoscopul zilnic. O vezi de mult timp pe micul ecran şi o poţi recunoaşte dintr-o 1000 de persoane. De-a lungul anilor, a rămas neschimbată, datorită mai ales părului ei coafat în acelaşi fel, de fiecare dată.

Vedeta de la Pro TV a dezvăluit într-un interviu ceea ce, probabil, toată lumea a întrebat-o de-a lungul timpului. Părul ei este natural şi este perfect aşa cum este, potrivit lui Neti Sandu: 

„Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat şi mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Şi i-am spus: «Foarte bine, schimb-o, dar aş vrea să-mi stea mai bine. Dacă reuşeşti să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord». La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat şi să vezi ce frumos o să stea şi că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie şi după aceea m-am întâlnit cu colegii şi nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis: «Îţi stă mai bine, rămâi aşa». Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat şi făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băieţel mai aspru aşa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate aşeza imediat. El face doar nişte lucruri: dacă eu îl las pe linia lui şi îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos şi care o să stea nemişcat… Nu, aşa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu”, a declarat aceasta. 

Întrebată care este ritualul de întreţinere a podoabei ei capilare, vedeta nu-l dă cu balsam şi nici nu prepară măşti pentru păr. Mai mult decât atât, nu foloseşte nici fixativ. Motivul l-a recunoscut chiar ea: 

„Mă cofează dimineaţa şi eu nu mai dau cu peria pe el, pentru că nu e nevoie. Stă perfect, nu se mai mişcă şi din acest motiv şi pare perucă. Că nu trebuie să-i fac absolut nimic. E o calitate anume de păr: păr sticlos, adică firul e tubular şi reţine apa şi de aceea stă aşa plin. După ce mă spăl pe cap şi vreau să mă usuc, trebuie să folosesc două prosoape ca să scot apa din el, pentru că reţine apa. După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deşi el mai creşte, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei ştiu sigur, susţin mulţi”, a mai precizat vedeta pentru sursa citată.  

Neti Sandu a apărut pe micile ecrane acum mai bine de 25 de ani, însă este o fire discretă în spaţiul public. A suferit din cauza relaţiilor eşuate din dragoste, dar şi după pierderea părinţilor. Cea mai mare parte din timp o petrece alături de sora sa, de nepoate, având chiar şi o strănepoată.

FOTO Facebook Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg