Nicole Ari Parker, atacată pentru că o va înlocui pe Kim Cattrall în „Sex and the City‟. Ce acuze i s-au adus

1 sex and the city jpg jpeg

Actriţa de origine americană Nicole Ari Parker este cea care va juca rolul Samanthei, din „And Just Like That‟, continuarea „Sex and the City‟. În urma acestei ştiri, fanii veterani ai serialului au reacţionat şi au atacat-o pe Nicole atât pe reţelele de socializare, cât şi în realitate.

La începutul anului 2021, fanii au primit vestea că serialul „Sex and the City‟, care a ajuns în casele a milioane de oameni, îşi va continua povestea. Însă de această dată, cu schimbări în scenariu! Una dintre schimbările filmului este că rolul Samanthei Jones, personajul excentric interpretat până acum de blonda Kim Cattral, va fi jucat de actriţa Nicole Ari Parker.

În urma acestei veşti, fanii lui Kim Cattrall au reacţionat imediat şi şi-au exprimat furia pentru că actriţa nu se va mai întoarce pe marile ecrane. Cu ce s-a confruntat Nicole Ari Parker?

stanga
dreapta
3 nicole ari parker jpg jpeg
2 serialul sex and the city jpg jpeg

„Când a apărut prima oară ştirea că înlocuiam personajul Samantha, s-a ţipat la mine şi am fost, de asemenea, atacată. Am fost fotografiată în locuri în care nu ar fi trebuit să fiu fotografiată niciodată. Fanii sunt atât de exageraţi...Spun că nu o voi putea înlocui pe Cattrall. Eu am fost unul din fanii serialului, dar habar nu aveam de impactul lui asupra oamenilor‟, a spus Nicole Ari Parker, pentru People.

Iniţia presa a scris că actriţa Sarah Jessica Parker ar fi cerut eliminarea lui Cattral din producţie, din cauza unor neînţelegeri mai vechi dintre ele, însă acest lucru nu a fost confirmat de cele două: „Nu o displac. Nu am spus asta niciodată. Samantha nu mai face parte din această poveste, dar va fi întotdeauna o parte din noi. Indiferent unde suntem sau ce facem‟, a scris Sarah Jessica Parker, pe Instagram.

O altă teorie este că actriţa Kim Cattral, din anul 2017 ar fi spus că va mai juca în serial, doar dacă Warner Bros., studioul care a produs şi celelalte filme, va produce continuarea „Sex and the City‟, însă Cattral a dezminţit şi acest zvon: „Singura cerere pe care am făcut-o vreodată a fost că nu am vrut să fac un al treilea film‟, a scris actriţa pe Twitter.

Mai târziu, Cattrall i-a spus răspicat jurnalistului Piers Morgan că nu va mai fi niciodată implicată în franciza „Sex and the City‟: „Nu este pentru mine. Asta este din cauză că am împlinit vârsta de 60 de ani. A fost un moment foarte clar din viaţa mea. Simt că doar serialul a fost bun. Bonusul au fost celelalte două filme‟, a spus actriţa.

Sursă foto: Shutterstock Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg