Nicole Kidman, îngrozită de interpretarea lui Lucille Ball în „Being the Ricardos‟: „Am avut o trepidaţie masivă‟

1 nicole kidman jpg jpeg

După serialul „I Love Lucy‟, personajul Lucille Ball va fi interpretat de Nicole Kidman în filmul „Being the Ricardos‟ şi, deşi se anunţă a fi o peliculă de succes, actriţa a fost îngrozită să îşi asume acest rol.

Noul film se va axa pe viaţa personală a cuplului Desi Arnaz (Javier Bardem) şi Lucille Ball (Nicole Kidman), pereche celebră în perioada anilor ’50-’60. Acţiunea peliculei biografice se va concentra pe o săptămână din viaţa cuplului de actori şi este plasată în timpul filmărilor din serialul „I Love Lucy‟. Scenariul este scris de Aaron Sorkin, unul dintre cei mai buni autori din America.

Nicole Kidman, speriată de Lucille Ball

Când fanii actriţei americane Lucille Ball au aflat că Nicole Kidman o va interpreta în noul film, ei au considerat acest lucru o alegere total nepotrivită. Pe reţelele de socializare, actriţa Debra Messing ar fi fost cea preferată de ei.

stanga
dreapta
2 lucille ball 0 jpg jpeg
3 desi arnaz si lucille ball jpg jpeg
4 lucille ball jpg jpeg

Astfel, Nicole Kidman a fost îngrozită de ideea că o va juca pe Lucille, ea însăşi declarând că a avut emoţii şi „o trepidaţie masivă‟:

„Am avut o trepidaţie masivă cu aproximativ o lună înainte, iar Aaron Sorkin (scenaristul) a trebuit să mă sune constant şi să îmi trimtă e-mailuri în care să mă încurajeze şi să îmi spună: Ai înţeles? A fost înfricoşător, dar incredibil de interesat‟, a afirmat actriţa, care nu îşi doreşte să îşi dezamăgească publicul.

Lucille Ball a fost o actriţă de succes, de radio, televiziune şi film, o adevărată vedetă a anilor ’50. Astfel, în timpul documentării, Nicole Kidman a specificat faptul că s-a îndrăgostit de personajul ei: „M-am îndrăgostit de ea în timp ce citeam scenariul. Mi-am dat seama că ceea ce făcea era pionierat pentru femei‟, a remarcat actriţa. Kidman a dezvăluit că s-a pregătit pentru filmări analizând cu mare atenţie comportamentul şi expresiile lui Ball: „Le-am studiat şi le-am învăţat. Mi-a intrat în corp şi în memorie‟, a completat ea.

De asemenea, Javier Bardem a spus că personajul pe care îl va juca, Desi Arnaz, l-a inspirat în carieră: „Am fost obsedat şi inspirat de el şi de abilităţile lui de comediat. Mi-a plăcut ca persoană, ca producător şi ca muzician, în acele timpuri, în care eu eram doar un străin în această ţară. Energia lui trebuie să se transmită pe ecran şi eu m-am distrat interpretând acest rol‟.

Premiera internaţională a mult aşteptatului film va avea loc pe data de 10 decembrie 2021.

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube