Nicole Kidman şi Halle Berry se folosesc de aceeaşi tehnică pentru a-şi menţine silueta. Ce fac vedetele pentru un corp impecabil

1 vedete jpg jpeg

Există multe diete la modă care promit rezultate „miraculoase‟, însă cele mai cunoscute vedete au găsit alte tehnici care le ajută să scape rapid de kilogramele în exces. Nu se înfometează şi nici nu petrec ore în şir în sala de sport!

Când vine vorba de siluetă, în special în rândul vedetelor de la Hollywood, aspectul impecabil implică sacrificii. Succesul depinde în mare parte de imaginea lor, aşa că majoritatea celebrităţilor apelează la cele mai bune tehnici pentru a slăbi sau pentru a-şi menţine silueta. În cazul acestor vedete, moderaţia este cheia, plus câteva trucuri suplimentare la care apelează. Eşti gata să le descoperi?

Întotdeauna o apariţie impecabilă, Victoria Beckham ştie cum să aibă grijă de silueta ei. Vedeta îşi începe ziua cu 2 linguriţe de oţet de mere şi apă cu lămâie. Studiile arată că oţetul de mere poate reduce nivelul de colesterol total, iar apa cu lămâie ajută în procesul de digestie.

Citeşte şi: Victoria Beckham mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani. David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva”

Citeşte şi: Superstiţiile vedetelor: Heidi Klum deţine o pungă cu dinţii ei de lapte, iar Cameron Diaz poartă un colier anti-îmbătrânire

Actriţa şi fotomodelul, Molly Sims, se menţine în formă făcând antrenamente de tip HIIT (High Intensity Interval Training). Aceste antrenamente sunt de tip cardio, în care se alternează intensitatea mare, cu cea joasă. În general, aceste antrenamente durează mai puţin de 30 de minute, însă în cadrul lor, corpul arde un număr mare de calorii.

Nicole Kidman şi Halle Berry se numără printre vedetele care sunt adepte Postului Intermitent. Metoda 16:8 este cea preferată de ele. Mai exact, ele consumă orice aliment îşi doresc timp de 8 ore, iar 16 ore doar apă sau cafea. Pe lângă faptul că ajută la slăbit, Postul Intermitent creşte nivelul de energie, poate scădea riscul de diabet de tip 2 şi te poate ajuta să trăieşti mai mult.

Actriţa Rebel Wilson a reuşit să slăbească aproape 80 de kilograme cu o dietă bogată în proteine. Ea a mărturist că atunci când se întâmplă să ia în greutate, apelează din nou la meniul bazat pe piept de pui şi peşte. 

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg