Nu sunt doar celebre! Starurile intrate în Guinness Book 2022 au surprins cu recorduri bizare

shutterstock 1102574066 jpeg

Unii pot obţine un record mondial şi pot apărea în Cartea Recordurilor pentru cele mai absurde lucruri. Aceste staruri sunt, de asemenea, mândre câştigătoare a unor recorduri mondiale!

Cartea Recordurilor 2022 este disponibilă oficial pentru a fi cumpărată. Populara carte este plină de realizări unice şi fascinante, de doborâri de recorduri, cum ar fi gimnasta de 28 de ani Bethany Lodge care efectuează cele mai multe rostogoliri pe o distanţă de 100 de metri. Latitia Ky a făcut cele mai multe sărituri în 30 de secunde, folosindu-şi propriul păr. Potivit Guinness World Records, culturistul indian Pratik Mohite a ocupat locul celui mai scund culturist care participă în competiţii, cu o înălţime de 1,016 m. În mod surprinzător, vedetele au acaparat mai multe categorii, unele în domeniul lor, altele unice.

Snoop Dogg, premiat pentru cel mai mare cocteil din lume

Rapperul şi muzicianul este cunoscut pentru cariera sa, dar cine ar fi ghicit că a atins recordul pentru cel mai mare cocteil din lume? Distribuit VIP-urilor invitate la Festivalul de muzică Bottle Rock din Napa Valley, Snoop a folosit 180 de sticle de gin de 1,75 litri, 156 de sticle de 1 litru de ţuică de caise şi 28 de sticle de 3,78 litri de suc de portocale pentru a face băutura.

Vin Diesel are cele mai multe like-uri primite pe o reţea de socializare

Actorul a avut inima zdrobită la moartea regretatului Paul Walker, co-starul lui în seria „Fast and Furious”. După ce Diesel a postat un omagiu pentru „fratele său” pe Facebook, i s-a acordat premiul pentru cele mai multe „like”-uri ale unei postări pe reţelele sociale, cu un total de peste 100 de milioane.

Jackie Chan a făcut cele mai multe cascadorii şi a acoperit 15 joburi într-un singur film

Actorul deţine recordul pentru cele mai multe cascadorii realizate de un actor. Nu este surprinzător, având în vedere că Chan s-a accidentat de-a lungul timpului la nas şi pomenţi şi şi-a rupt degetele în repetate rânduri. Vedeta a jucat în peste 100 de filme şi a stabilit încă un record, acela de a fi primit cele mai multe credite într-un singur film („Chinese Zodiac”).

Citeşte şi:

Recorduri la Oscar: cel mai tânăr şi cel mai bătrân câştigător, cel mai premiat artist din istoria galei

Chan a îndeplinit cu succes mai multe roluri în realizarea filmului, 15 mai precis, fiind nu doar actor, ci şi regizor, producător, producător executiv, art director, coordonator catering, cascador, coordonator al echipei de cascadori.

Taylor Swift bate record după record

Cântăreaţă, compozitoare şi actriţă, Swift a doborât recorduri încă de la începutul carierei sale. A stat cel mai mult pe locul 1 în topurile Billboard artist 100, are un album care s-a vândut cel mai repede din istorie şi deţine cel mai vândut album la nivel mondial pentru un artist solo. Swift i-a egalat pe Frank Sinatra, Stevie Wonder şi Paul Simon pentru cele mai multe câştiguri ale albumului anului la premiile Grammy.

Betty White are cea mai lungă carieră de televiziune

La 99 de ani, umorul actriţei Betty White şi personalitatea ei i-au permis să deţină recordul pentru cea mai lungă carieră în televiziune. Cu 82 de ani de muncă, White nu a lăsat vârsta să fie un impediment. A păşit în industria de divertisment în 1939 şi, la începutul lui 1950, a fost una dintre primele producătoare de feminine.

Burj Khalifa: turnul recordurilor. Povestea construcţiei celebrului zgârie-nori din Dubai

Martin Scorsese, cel mai nominalizat la Oscar

Regizorul premiat pentru filmul „The Departed”, Scorsese, apare în Guinness Book pentru cele mai multe nominalizări la Oscar pentru un regizor în viaţă. Nouă filme, de la „Raging Bull”(1981) la „The Irishman” (2020), au primit laude şi nominalizări.

Beyonce este de neînvins la premii Grammy

Cântăreaţa, actriţa şi compozitoarea Beyonce deţine mai multe recorduri: cele mai multe premii Grammy câştigate într-un singur an de o artistă, cele mai multe premii Grammy din toate timpurile câştigate de o artistă. Alături de Jay-Z are cele mai multe premii Grammy obţinute de un cuplu căsătorit. Beyonce a atins şi recordul de 79 de nominalizări la Grammy.

FOTO: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg