O actriţă superbă, motivul pentru care Jason Momoa divorţează? Lisa nu era fericită că Jason lucra cu ea

3 shutterstock 1279515409 jpg jpeg

Anul 2022 a început cu vestea că actorul Jason Momoa, cunoscut pentru rolurile din „Aquaman” sau „Urzeala Tronurilor” se desparte de Lisa Bonet, după 16 ani de relaţie şi 4 de căsnicie. Vestea i-a surprins pe fani, în special motivul pentru care acest lucru s-ar fi întâmplat!

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Jason Momoa şi-a anunţat fanii că viaţa lui va continua separat de Lisa Bonet. El a adăugat că au ales să anunţe separarea nu pentru că este demn de o ştire, „ci pentru că pe măsură ce ne continuăm vieţile, putem face acest lucru cu demnitate şi onestitate. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a învăţa să fim”, a subliniat actorul, din „Urzeala Tronurilor”.

Relaţia dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet a început în 2005, s-au căsătorit în 2017, şi au împreună doi copii. Căsnicia celor doi părea a fi una perfectă, însă care este motivul pentru care ei divorţează? Mulţi cred că o cunoscută actriţă ar fi „mărul discordiei”.

Surprinşi de vestea divorţului, fanii nu s-au sfiit să spună că Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp, ar fi motivul pentru care Jason Momoa divorţează de Lisa Bonet. Mai exact, ei cred că Amber şi Jason şi-ar fi început legătura romantică, de când lucrau împreună pentru „Aquaman”.

Pe conturile pe Twitter, fanii şi-au exprimat părerile cu privire la acest subiect. Unii dintre ei specificând faptul că Lisa Bonet nu ar fi fost de acord cu legătura apropiată de pe platourile de filmare dintre Jason şi Amber. „Lisa chiar a spus că nu era fericită că lucrează cu ea”, a scris unul dintre fani.

„Suspect! Mai ales că se răspândeşte vestea că Amber Heard filtra cu Momoa. Mai ales că relaţia lui amber cu Johnny Depp a luat sfârşit, la scurt timp, după ce au jucat împreună. Acum, Jason Momoa se desparte de soţia lui după ce a jucat din nou cu ea”, a scris un alt fan, pe Twitter.

Sursă foto: PinterestRecente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg