O fostă Bond Girl regretă o operaţie estetică. Britt Ekland: „A fost cea mai mare greşeală din viaţa mea!‟

1 britt ekland shutterstock jpg jpeg

Din anii `60, când Ursula Andress a intrat în rolul lui Honey Ryder din ecranizarea romanului lui Fleming, „Dr. No.‟, al lui James Bond, fetele Bond s-au conformat unui anumit standard de frumuseţe, ceea ce a pus multă presiune pe actriţe, aşa cum s-a dovedit în cazul lui Britt Ekland.

La aproape 50 de ani de când a fost fata Bond din filmul „Omul cu arma de aur‟ din 1974, actriţa suedeză Britt Ekland, în vârstă de 78 de ani, povesteşte câte eforturi a făcut şi la ce a fost necesar să recurgă pentru a arăta într-un anumit fel. Ekland avea 25 de ani când a apărut în acel film în rolul fetei Bond, Mary Goodnight. „A fi o fată de Bond a fost un dar, dar nu întotdeauna o bucurie‟. Cu toate acestea, presiunea pusă pe ea pentru a-şi păstra poziţia la Hollywood i-a adus şi dezavantaje.Într-un interviu acordat în Marea Britanie, Ekland a spus că simte că şi-a „distrus faţa‟ din cauza unei operaţii estetice. Descoperă ce fel de intervenţie a afectat-o pe viaţă, de ce lucrurile au mers prost în cazul ei şi cum percepe îmbătrânirea!

Cum a afectat-o operaţia pe care a făcut-o în anii '50?

Actriţa a mărturisit că a suferit o intervenţie estetică pentru mărirea buzelor, dar a considerat că a fost cea mai mare greşeală din viaţa ei. Ekland a declarat: „Mi-a distrus aspectul şi mi-a urâţit faţa‟. Este de părere că acel chirurg parizian care i-a mărit buzele a folosit-o ca un fel de experiment şi că i-a distrus buzele.

În locul unui tratament potrivit ei, după o consultaţie, medicul i-a injectat la marginile buzelor o soluţie permanentă antirid, pentru corectarea ridurilor din jurul gurii. Doctorul a descris dispozitivul medical ca fiind unul inovator. În timp ce, în unele părţi ale lumii, tratamentul a devenit popular şi se injecta a zona buzelor, nu a fost aprobat pentru utilizare în SUA, din cauza numeroaselor complicaţii. Efectele secundare raportate includeau umflături la locul injectării, umflături persistente sau roşeaţă, sensibilitate crescută şi erupţii cutanate sau mâncărime la mai mult de 48 de ore după injectare. „Majoritatea medicilor din ziua de azi nu vor s-o folosească‟, a declarat Ekland.

A fost nevoită să renunţe la cariera de actriţă

După intervenţia pe care a suferit-o i-a fost greu să mai revină în lumea filmului. „Foarte mult timp n-am mai putut să apar în televiziune sau filme. Am trebuit să accept ideea că ziarele tipăresc poze groaznice cu mine‟, a spus ea. Pentru a reduce daunele produse de produsul injectat, actriţa a suportat o serie de injecţii de corticosteroizi care au fost extrem de dureroase, după cum spune ea, dar nu a fost mulţumită de rezultate. Într-un târziu, şi-a dat seama că o operaţie estetică nu avea cum să-i schimbe situaţia. „O altă intervenţie nu-mi putea oferi mai multe roluri. Acesta sunt eu şi oamenii trebuie să accepte‟, a declarat ea pentru emisiunea televizată „Good Morning Britain‟, anul trecut.

Regretă că nu s-a considerat frumoasă

Când priveşte fotografiile ei de dinaintea operaţiei care a îndepărtat-o de strălucirea Hollywoodului, îşi dă seama că arăta foarte bine. „Pot să văd asta acum, dar n-am putut s-o văd atunci‟, a mărturisit Ekland. E adevărat că toţi avem dreptul să alegem dacă dorim să facem o operaţie estetică sau nu, dar din punctul ei de vedere, nu este ceva ce ar mai putea accepta vreodată, pentru nu-şi mai doreşte să arate altfel decât acum. „Totuşi, cred că este tragic să arăţi foarte bine înainte de a avea 25 de ani‟, a adăugat ea în interviul din emisiunea „Good Morning Britain‟.

Cum vede actriţa bătrâneţea

Ekland pare să fi acceptat îmbătrânirea, etapa prin care trece. Crede că este ceva ce se întâmplă tuturor, deci nu are rost să se plângă de ceva sau să-şi dorească să se schimbe. „Mergem cu toţii într-o singură direcţie şi nu putem face nimic în acest sens. Putem doar să avem grijă de noi pe parcusul călătoriei ‟, a declarat actriţa.

FOTO: Shutterstock  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg