O mamă singură cu 6 copii a mai vrut unul şi au apărut încă 8. Cum se descurcă?

1 mama jpg jpeg

Imaginează-ţi cum ar fi să fii părinte pentru 14 copii şi să nu ai un partener de viaţă care să te ajute. Aceasta este viaţa Nadyei Suleman, care gestionează uimitor de bine rolul de mamă singură.

Când s-au născut octupleţii, lumea s-a întrebat dacă a primit mai mult decât ar putea duce. A fost numită iresponsabilă, nebună, dar, de-a lungul anilor, americanca a dovedit că se descurcă de minune.

După ce s-au mărit primii ei 6 copii, Nadya Suleman a mai vrut să aibă un copil. Fiind un copil singur la părinţi, şi-a dorit întotdeauna fraţi şi o familie foarte mare. Din păcate, s-a confruntat cu probleme medicale care nu-i permiteau să conceapă natural. Aşa că a economisit pentru tratamente de fertilizare in vitro şi a devenit mamă a nu mai puţin de copii.

6 copii cu fostul soţ, în 5 ani şi jumătate de la divorţ

Potrivit unui interviu publicat pe Nbcnews.com, Nadya s-a căsătorit în 1996 şi puţin după aceea şi-a dat seama că nu poate avea copii pe cale naturală, ceea ce a făcut-o să recurgă la inseminarea artificială. De asemenea, a trecut prin experienţa unei sarcini extraurterine. Pentru a putea acoperi costurile unei ferilizări in vitro, a fost nevoită să lucreze în ture duble ca asistentă la un spital de pshiatrie.

Citeşte şi:

Vedete care au recunoscut că au avut probleme cu infertilitatea – Celine Dion şi Michelle Obama, printre ele

În 1999, s-a despărţit de soţul ei, dar, în ciuda divorţului, el a fost de acord să doneze spermă. Astfel, Nadya a devenit mama unui băieţel la vârsta de 25 de ani, în anul 2001. Cum voia o familie mare, a mai încercat o dată şi a născut o fetiţă, în 2002. Au urmat alţi copii, cu ajutorul aceluiaşi donator, fostul ei soţ.  

        View this post on Instagram                       A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

Nadya la numai 3 săptămâni de sarcină cu ultimii 8 copii

Ultima sarcină i-a afectat serios corpul

Mama celor 6 copii a decis să mai încerce pentru o ultimă oară. După implantarea embrionilor, a aflat mai târziu că va avea 8 copii. Nadya a început să-şi arate sarcina la doar 3 zile de sarcină. Abdomenul ei s-a rotunjit rapid. Timp de 12 săptămâni, 10 dintre embrioni au crescut laolaltă, apoi au mai rămas 6. După 6 luni, şi-a rupt coasta şi a trebuit să stea la pat timp de 6 săptămâni, în timp ce mama ei avea grijă de ea. Din cauza complicaţiilor, bebeluşii s-au născut prin cezariană. S-au născut sănătoşi şi au devenit primii octupleţi care au supravieţuit copilăriei.

Poţi să rămâi însărcinată când eşti însărcinată? Pentru 10 femei, răspunsul a fost "da"

La momentul naşterii copiilor, Nadya era şomeră şi trăia cu mama ei, dar a muncit din greu, a acceptat orice slujbă pe care şi-o putea permite şi a reuşit să aibă grijă de toţi bebeluşii ei. În prezent, familia locuieşte într-o casă cu trei camere.

Au un stil de viaţă sănătos

Nadya a crezut mereu că este important să mănânci sănătos şi a impus familiei un stil de viaţă vegan. Copiilor le place să-şi urmeze mama.

        View this post on Instagram                       A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

Ei învaţă de la distanţă deocamdată, ceea ce înseamnă şi mai multă muncă pentru mamă, dar Nadya a făcut o treabă excelentă până acum. Familia şi-a rezervat sâmbăta pentru o „noapte de distracţie‟ în care petrec timp împreună.

FOTO: Instagram/nataliesulemanRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg