O mamă singură cu 6 copii a mai vrut unul şi au apărut încă 8. Cum se descurcă?

1 mama jpg jpeg

Imaginează-ţi cum ar fi să fii părinte pentru 14 copii şi să nu ai un partener de viaţă care să te ajute. Aceasta este viaţa Nadyei Suleman, care gestionează uimitor de bine rolul de mamă singură.

Când s-au născut octupleţii, lumea s-a întrebat dacă a primit mai mult decât ar putea duce. A fost numită iresponsabilă, nebună, dar, de-a lungul anilor, americanca a dovedit că se descurcă de minune.

După ce s-au mărit primii ei 6 copii, Nadya Suleman a mai vrut să aibă un copil. Fiind un copil singur la părinţi, şi-a dorit întotdeauna fraţi şi o familie foarte mare. Din păcate, s-a confruntat cu probleme medicale care nu-i permiteau să conceapă natural. Aşa că a economisit pentru tratamente de fertilizare in vitro şi a devenit mamă a nu mai puţin de copii.

6 copii cu fostul soţ, în 5 ani şi jumătate de la divorţ

stanga
dreapta
2 10899548 341748819363318 1625922525 n jpg jpeg

Potrivit unui interviu publicat pe Nbcnews.com, Nadya s-a căsătorit în 1996 şi puţin după aceea şi-a dat seama că nu poate avea copii pe cale naturală, ceea ce a făcut-o să recurgă la inseminarea artificială. De asemenea, a trecut prin experienţa unei sarcini extraurterine. Pentru a putea acoperi costurile unei ferilizări in vitro, a fost nevoită să lucreze în ture duble ca asistentă la un spital de pshiatrie.

Citeşte şi:

Vedete care au recunoscut că au avut probleme cu infertilitatea – Celine Dion şi Michelle Obama, printre ele

În 1999, s-a despărţit de soţul ei, dar, în ciuda divorţului, el a fost de acord să doneze spermă. Astfel, Nadya a devenit mama unui băieţel la vârsta de 25 de ani, în anul 2001. Cum voia o familie mare, a mai încercat o dată şi a născut o fetiţă, în 2002. Au urmat alţi copii, cu ajutorul aceluiaşi donator, fostul ei soţ.  

        View this post on Instagram                       A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

Nadya la numai 3 săptămâni de sarcină cu ultimii 8 copii

Ultima sarcină i-a afectat serios corpul

Mama celor 6 copii a decis să mai încerce pentru o ultimă oară. După implantarea embrionilor, a aflat mai târziu că va avea 8 copii. Nadya a început să-şi arate sarcina la doar 3 zile de sarcină. Abdomenul ei s-a rotunjit rapid. Timp de 12 săptămâni, 10 dintre embrioni au crescut laolaltă, apoi au mai rămas 6. După 6 luni, şi-a rupt coasta şi a trebuit să stea la pat timp de 6 săptămâni, în timp ce mama ei avea grijă de ea. Din cauza complicaţiilor, bebeluşii s-au născut prin cezariană. S-au născut sănătoşi şi au devenit primii octupleţi care au supravieţuit copilăriei.

Poţi să rămâi însărcinată când eşti însărcinată? Pentru 10 femei, răspunsul a fost "da"

La momentul naşterii copiilor, Nadya era şomeră şi trăia cu mama ei, dar a muncit din greu, a acceptat orice slujbă pe care şi-o putea permite şi a reuşit să aibă grijă de toţi bebeluşii ei. În prezent, familia locuieşte într-o casă cu trei camere.

Au un stil de viaţă sănătos

Nadya a crezut mereu că este important să mănânci sănătos şi a impus familiei un stil de viaţă vegan. Copiilor le place să-şi urmeze mama.

        View this post on Instagram                       A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

A post shared by Nadya Suleman and Family (@nataliesuleman)

Ei învaţă de la distanţă deocamdată, ceea ce înseamnă şi mai multă muncă pentru mamă, dar Nadya a făcut o treabă excelentă până acum. Familia şi-a rezervat sâmbăta pentru o „noapte de distracţie‟ în care petrec timp împreună.

FOTO: Instagram/nataliesulemanRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg