O nouă provocare în carieră pentru Adela Diaconu!

1 75805 original jpg jpeg

Producător şi realizator TV, designer, organizator de evenimente culturale şi de modă, Adela Diaconu lucrează mai nou în presa mondenă. Vedeta s-a pus pe intervievat personalităţi alături de care colaborează într-o rubrică specială.

Obişnuită cu camerele de luat vederi dar şi cu evenimentele mondene, Adela Diaconu are acum parte de o nouă provocare. Vedeta va colabora cu revista „Stop to Shop”, unde va avea rubrica „Q&A by Adela Diaconu”. Este noua rubrică pe print ce îi poartă semnatură şi unde veţi găsi răspunsuri sincere la întrebările puse de autoare atât personalităţilor din show-bizz, cât şi marilor sportivi din ţara noastră. „Q&A by Adela Diaconu” le va oferi cititorilor intervuri cu cele mai cunoscute vedete din România, nume mari din domenii precum modă, frumuseţe, muzică, teatru, cinematografie, arte plastice sau sport. Articolul lunii iulie îl are ca protagonist pe designerul Cătălin Botezatu. Un altfel de interviu despre lucrurile simple şi viaţa acestuia în afara reflectoarelor, viaţa reală. Adela obişnuieşte să pună pasiune şi determinare în tot ceea ce se angajează, o lecţie de viaţă învăţată de la familia sa şi de pe terenul de sport. Jurnalismul a învăţat-o să vadă dincolo de viaţa publică şi perfectă a vedetelor şi a oamenilor momentului, de aceea a ales mereu să aduca în prim-plan vieţile şi reuşitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor şi acestei ţări, fiind modele de urmat.

„Din experienţa trăită de mine în sport şi presă, pot spune ca am încercat să iau ce e mai bun. Sportul m-a făcut un om perseverant şi ambiţios, jurnalismul m-a învăţat lecţia obiectivităţii, prestanţa fizică şi a caracterului, spontaneitatea şi frumuseţea naturală. Nimeni nu este perfect şi mereu este loc de mai bine. Idealul e să devii un om bun şi onest, dar şi un profesionist desăvârşit în domeniul tău de activitate. Lucrul acesta se poate întâmpla doar dacă îţi construieşti un caracter frumos, iubeşti ceea ce faci, pui suflet, te respecţi pe tine şi pe cei de lângă tine”, a declarat Adela Diaconu.

În urmă cu 10 ani, Adina a prins virusul jurnalismului de televiziune, devenind realizator TV şi producătorul propriei emisiuni, apoi producătorul altor emisiuni. Ulterior, şi-a dedicat timp unei alte pasiuni, moda, cochetând cu designul vestimentar în câteva colecţii de autor sau colaborând cu alţi creatori români. De asemenea, şi-a pus în valoare creativitatea şi aptitudinile de comunicator organizând evenimente culturale şi de modă naţionale.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg