O nouă provocare în carieră pentru Adela Diaconu!

1 75805 original jpg jpeg

Producător şi realizator TV, designer, organizator de evenimente culturale şi de modă, Adela Diaconu lucrează mai nou în presa mondenă. Vedeta s-a pus pe intervievat personalităţi alături de care colaborează într-o rubrică specială.

Obişnuită cu camerele de luat vederi dar şi cu evenimentele mondene, Adela Diaconu are acum parte de o nouă provocare. Vedeta va colabora cu revista „Stop to Shop”, unde va avea rubrica „Q&A by Adela Diaconu”. Este noua rubrică pe print ce îi poartă semnatură şi unde veţi găsi răspunsuri sincere la întrebările puse de autoare atât personalităţilor din show-bizz, cât şi marilor sportivi din ţara noastră. „Q&A by Adela Diaconu” le va oferi cititorilor intervuri cu cele mai cunoscute vedete din România, nume mari din domenii precum modă, frumuseţe, muzică, teatru, cinematografie, arte plastice sau sport. Articolul lunii iulie îl are ca protagonist pe designerul Cătălin Botezatu. Un altfel de interviu despre lucrurile simple şi viaţa acestuia în afara reflectoarelor, viaţa reală. Adela obişnuieşte să pună pasiune şi determinare în tot ceea ce se angajează, o lecţie de viaţă învăţată de la familia sa şi de pe terenul de sport. Jurnalismul a învăţat-o să vadă dincolo de viaţa publică şi perfectă a vedetelor şi a oamenilor momentului, de aceea a ales mereu să aduca în prim-plan vieţile şi reuşitele extraordinare ale unor oameni care au dat un plus de valoare meseriei lor şi acestei ţări, fiind modele de urmat.

„Din experienţa trăită de mine în sport şi presă, pot spune ca am încercat să iau ce e mai bun. Sportul m-a făcut un om perseverant şi ambiţios, jurnalismul m-a învăţat lecţia obiectivităţii, prestanţa fizică şi a caracterului, spontaneitatea şi frumuseţea naturală. Nimeni nu este perfect şi mereu este loc de mai bine. Idealul e să devii un om bun şi onest, dar şi un profesionist desăvârşit în domeniul tău de activitate. Lucrul acesta se poate întâmpla doar dacă îţi construieşti un caracter frumos, iubeşti ceea ce faci, pui suflet, te respecţi pe tine şi pe cei de lângă tine”, a declarat Adela Diaconu.

În urmă cu 10 ani, Adina a prins virusul jurnalismului de televiziune, devenind realizator TV şi producătorul propriei emisiuni, apoi producătorul altor emisiuni. Ulterior, şi-a dedicat timp unei alte pasiuni, moda, cochetând cu designul vestimentar în câteva colecţii de autor sau colaborând cu alţi creatori români. De asemenea, şi-a pus în valoare creativitatea şi aptitudinile de comunicator organizând evenimente culturale şi de modă naţionale.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg