O vedetă şi-a asigurat părul de pe piept, alta, sperma. Cât valorează poliţele lor de asigurare?

1 tom jones jpg jpeg

Starurile au calităţi ieşite din comun, nu există dubii în acest sens. Însă e posibil ca unele celebrităţi să exagereze când vine vorba să-şi protejeze atuurile...

În divertisment, concurenţa e acerbă şi succesul poate fi copleşitor, motiv pentru care câteva vedete şi-au dovedit disperarea în momentul în care au ales să-şi facă poliţe de asigurare pentru nişte părţi ale corpului lor neobişnuite. Heidi Klum, de pildă, şi-a asigurat picioarele, lucru cât se poate de normal, având în vedere că modelul şi-a făcut averea cu ajutorul fizicului ei, inclusiv datorită picioarelor ei lungi şi superbe. Superbul topmodel a recunoscut că piciorul ei drept valorează 1,2 milioane de dolari, în timp ce stângul a fost evaluat la doar 1 milion. Motivul pentru care există această diferenţă? Vedeta are o mică cicatrice pe pulpa piciorului stâng, ceea ce îl face... mai puţin perfect.    Fotbaliştii Cristiano Ronaldo şi David Beckham au obţinut şi ei succesul cu ajutorul picioarelor lor, aşadar era cât se poate de logic să-şi asigure cea mai valoaroasă parte a trupului lor. Astfel, Cristiano a semnat o poliţă de asigurare de 140 de milioane de dolari, în timp ce fostul sportiv britanic şi-a asigurat picioarele pentru 195 de milioane de dolari. Cei doi au făcut acest lucru pentru a-şi proteja memblrele inferioare în cazul unor accidentări. Până şi Jennifer Lopez pare îndreptăţită să facă o poliţă de asigurare pentru o parte valoroasă a trupului ei! Ea şi-a asigurat posteriorul pentru colosala sumă de 27 de milioane de dolari. Ce-i drept, mişcările ei lascive şi formele sale apetisante sunt cele care-i asigură contractele bănoase din showbiz!

În cazul lui Keith Richards, chitaristul de la Rolling Stones, e de la sine înţeles că era nevoie să-şi asigure mâinile. De fapt, cele mai valoroase degete ale lui au fost cele mijlocii, cu ajutorul cărora face spectacol pe scenă. Cât a cheltuit pentru asigurarea lor? 2 milioane de dolari, o sumă rezonabilă având în vedere performanţele muzicianului, nu credeţi?

stanga
dreapta
2 tom jones shutterstock 1405817324 jpg jpeg
3 cristiano ronaldo shutterstock 1120536140 jpg jpeg
4 david lee roth shutterstock 301409438 jpg jpeg
5 gene simmons shutterstock 53469226 jpg jpeg
6 jennifer lopez shutterstock 198335552 jpg jpeg
7 keith richards shutterstock 1476787643 jpg jpeg

Până şi Gene Simmons, liderul trupei KISS, avea toate motive din lume să-şi asigure limba, „cartea de vizită” a rockerului. Gene n-a vrut să-şi asigure vocea sau mâinile cu care cântă la chitară, ci s-a gândit la acel lucru care-l deosebeşte pe el de restul rockerilor din lume. Aşadar a dat 1 milion de dolari pentru limba sa!

Dacă le-am înţeles pe toate aceste staruri, care şi-au dorit să-şi protejeze cele mai valoroase părţi ale corpului lor, nu ştiu ce să spun despre Tom Jones, care a ales să semneze o astfel de poliţă pentru a-şi asigura... părul de pe piept!

Nimeni nu contestă faptul că muzicianul făcea ravagii printre reprezentantele publicului feminin, în tinereţea sa, însă chiar părul de pe piept să fie oare cel mai mare atu al său?! Şi a mai dat şi 7 milioane de dolari pentru asemenea poliţă! Hm!...

O altă idee năstruşnică i-a venit liderului trupei Van Halen, lui David Lee Roth, care s-a gândit să-şi asigure sperma. Da, da, aţi citit bine! Faimosul muzician a luat în calcul un scenariu posibil, în care o fană de-ale lui l-ar seduce şi l-ar acuza apoi că ar fi tatăl copilului ei din flori, motiv pentru care şi-a dorit să se pună la adăpost cu poliţa lui de asigurare cel puţin ciudată.

Evident că un test de paternitate ar fi putut face lumină în astfel de cazuri, însă, hei, cine suntem noi să punem la îndoială judecata lui Roth?! Nu se ştie care a fost investiţia exactă a omului, însă poate că e mai bine aşa! N-am fi vrut să ne crucim şi la milioanele de dolari aruncate pe fereastră cu o astfel de asigurare, nu?

Foto - Shutterstock, Instagram