Oana Roman, mesaj dur după conversaţiile avute de soţul ei cu un transsexual: ”Suntem separaţi!”

1 oana roman 1280x720 jpg jpeg

Împăcarea dintre Oana Roman şi Marius Elisei nu a durat prea mult, iar acum aceasta este şi mai supărată, întrucât discuţiile dintre soţul ei şi transsexualul Delia au afectat-o teribil.

Într-un mesaj tranşant pe Facebook, Oana Roman a ţinut să lămurească situaţia şi i-a rugat pe toţi cei care o cunosc să nu o mai asocieze cu acest subiect.

Mai mult, a ţinut să precizeze că ea şi tatăl fetiţei sale nu mai formează un cuplu. Cei doi au rămas în relaţii bune, pentru ca fetiţa să nu simtă lipsa tatălui.

Ştefan Manolache, primele declaraţii după despărţirea de Andreea Antonescu: ”Nu am tras şi nu o să trag niciodată de o femeie!”

„(…) În acest sens voi trimite, dacă este nevoie, notificări prin avocat tuturor celor care nu înţeleg că am dreptul la imaginea şi numele meu şi pentru demnitatea mea şi a copilului meu nu doresc să fiu asociată cu subiecte care NU mă privesc.

Aşa cum am spus încă din Decembrie anul trecut, eu şi Marius Elisei suntem separaţi în fapt, el nu mai locuieşte cu noi şi deşi au existat tentative de împăcare din partea lui, ne -am văzut şi am fost de acord să ne vedem doar pentru că Isa are nevoie de prezenţa tatălui în viaţă sa. Totuşi eu NU pot comenta faptele şi conduita nimănui şi nu pot răspunde pentru faptele nimănui. De aceea, nu doresc că numele meu să fie implicat în nici o discuţie referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoană mea!”, a scris Oana Roman pe contul de socializare.

4 oana roman marius elisei fetita jpg jpeg

Oana Radu, dezvăluiri teribile despre fostul iubit: ”M-a înşelat de multe ori. M-a lăsat cu datorii de trei miliarde!”

De asemenea, şi Marius Elisei a vorbit despre conversaţiile intime pe care le-a avut cu transsexualul Delia, el spunând că el mai probabil, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg