Obiceiuri proaste care îţi pot deteriora părul

exerciţii faciale pentru nas jpeg

Podoaba capilară este mândria oricărei femei, iar atunci când firele încep să cadă, se iau măsuri urgente de remediere a situaţiei. Totuşi, este bine să vezi unde ai greşit, ca să nu se mai repete!

Nu folosi doar şampon antimătreaţă.Chiar dacă te confrunţi cu această afecţiune,este bine să alternezi utilizarea şamponulu cu unul reparator,şi astfel previi deteriorarea şi uscarea firului de păr. De asemenea,este bine să schimbi şamponul după câteva luni de utilizare pentru ca să nu se obişnuiască cu el.

Citeşte şi:

Păr fără volum? Iată 3 trucuri utile!

Remedii cu plante pentru un păr impecabil

Nu te vopsi mereu.Îţi place să-ţi schimbi constant coafura şi culoarea părului? Nu este chiar atât de indicat,deoarece structura firului are de suferit din cauza substanţelor chimice din compoziţia vopselelor. Este recomandat să mai faci din când în când câte o pauza.

Nu opta pentru mai multe tratamente în acelaşi timp.Chiar dacă vrei să arăţi impecabil,nu este rcomandat să te vopseşti şi să-ţi îndrepţi părul îm aceeaşi zi,În caz contrar,firele rămase în perie vor fi din ce în ce mi multe.

Eviţi să porţi pălării sau şepci.Crezi că nu-ţi stă bine cu unul din aceste accesorii? Poate nu ai găsit încă modelul care să te avantajeze,dar ce e mai important? Modul în care crezi că arăţi sau sănătatea podoabei capilare? Soarele este unul dintre principalii inamici ai firelor de păr,deoarece îl decolorează,în usucă şi astfel devine casant.

Nu ţine bigudiurile mai mult de 3-4 ore. Obişnuieşti să-ţi aranjezi părul singură acasă şi pentru a economisi timp,preferi să dormi cu bigudiurile peste noapte? Este bine să renunţi la această tehnică,deoarece firul de păr este supus unor forţe ce îi slăbesc rădăcina.



Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg