Obiectul care îţi răreşte podoaba capilară. Evită să îl foloseşti, mai ales dacă îţi cade părul mai mult decât în mod normal!

1 coafura jpg jpeg

Stresul, ereditatea, depresia, tulburările hormonale sau expunerea la diverse substanţe toxice sunt factori care contribuie la pierderea şi rărirea părului. Pe lângă toate acestea, specialiştii spun că folosirea unui obiect poate conduce către acelaşi efect.

Pierderea masivă a firelor de păr este o problemă inestetică, des întâlnită. Rărirea părului se întâmplă, de obicei, treptat, ceea ce înseamnă că ai timp să identifici cauzele şi să găseşti cele mai bune soluţii de tratament.

Unele tratamente pentru păr şi coafuri, precum extensiile de păr sau tratamentele care conţin ulei fierbinte, pot conduce către rărirea părului. De asemenea, unele obiecte pentru îngrijirea părului pot fi dăunătoare. Care sunt acestea?

Află că nu toate periile pentru păr sunt la fel de blânde cu firele tale de păr! Peria cu dinţi deşi poate afecta părul, provocând pierderi suplimentare de fire de păr, mai ales dacă te piepteni după ce ai ieşit din duş, iar părul tău este umed. Acelaşi lucru se poate întâmpla şi în cazul periilor fabricate din păr de mistreţ. Aceste perii sunt potrivite pentru persoanele care au firul de păr gros, deoarece astfel de produse pot deteriora firele de păr subţiri. Soluţia? 

Dacă foloseşti astfel de ustensile, este cazul să le înlocuieşti cu periile cu dinţi rari, mai puţini susceptibili de a se agăţa de firele tale de păr.

Suplimentar, pentru a evita căderea părului, evită să te speli zilnic pe cap! Potrivit hairstylistului Andrea Claire, acest obicei „poate provoca un stres suplimentar asupra foliculilor‟, a declarat ea, pentru „bestlifeonline‟. În plus, ea recomandă folosirea produselor pentru păr de calitate, speciale pentru tipul tău de păr. Dacă foloseşti des uscătorul şi placa de păr, nu uita să aplici pe păr protecţia termică! 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg