Obiectul care îţi răreşte podoaba capilară. Evită să îl foloseşti, mai ales dacă îţi cade părul mai mult decât în mod normal!

1 coafura jpg jpeg

Stresul, ereditatea, depresia, tulburările hormonale sau expunerea la diverse substanţe toxice sunt factori care contribuie la pierderea şi rărirea părului. Pe lângă toate acestea, specialiştii spun că folosirea unui obiect poate conduce către acelaşi efect.

Pierderea masivă a firelor de păr este o problemă inestetică, des întâlnită. Rărirea părului se întâmplă, de obicei, treptat, ceea ce înseamnă că ai timp să identifici cauzele şi să găseşti cele mai bune soluţii de tratament.

Unele tratamente pentru păr şi coafuri, precum extensiile de păr sau tratamentele care conţin ulei fierbinte, pot conduce către rărirea părului. De asemenea, unele obiecte pentru îngrijirea părului pot fi dăunătoare. Care sunt acestea?

Află că nu toate periile pentru păr sunt la fel de blânde cu firele tale de păr! Peria cu dinţi deşi poate afecta părul, provocând pierderi suplimentare de fire de păr, mai ales dacă te piepteni după ce ai ieşit din duş, iar părul tău este umed. Acelaşi lucru se poate întâmpla şi în cazul periilor fabricate din păr de mistreţ. Aceste perii sunt potrivite pentru persoanele care au firul de păr gros, deoarece astfel de produse pot deteriora firele de păr subţiri. Soluţia? 

Dacă foloseşti astfel de ustensile, este cazul să le înlocuieşti cu periile cu dinţi rari, mai puţini susceptibili de a se agăţa de firele tale de păr.

Suplimentar, pentru a evita căderea părului, evită să te speli zilnic pe cap! Potrivit hairstylistului Andrea Claire, acest obicei „poate provoca un stres suplimentar asupra foliculilor‟, a declarat ea, pentru „bestlifeonline‟. În plus, ea recomandă folosirea produselor pentru păr de calitate, speciale pentru tipul tău de păr. Dacă foloseşti des uscătorul şi placa de păr, nu uita să aplici pe păr protecţia termică! 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg