Omul de bază al Reginei Elisabeta demisionează din cauza lui Meghan Markle

1 84429 original jpg jpeg

După demisia Melissei, o altă angajată cu vechime mai mare la Casa Regala a Marii Britanii îşi dă demisia. Numele ei este Samantha Cohen, dar i se zice Pantera datorită firii sale hotărâte. Omul de bază al Reginei Elisabeta demisionează din cauza lui Meghan Markle, după 17 ani de muncă la palat.

În prezent, Samanta Panteră Cohen are jobul de consilieră personală a lui Meghan Markle. Aceasta a anunţat că va demisiona în primăvara anului 2019, după ce ducesa de Sussex va naşte. Pantera a lucrat timp de 17 ani pentru Regina Elisabeta. 

După nunta regală din mai 2018, Samantha Cohen a trecut în slujba ducilor de Sussex. Iniţial, mutarea ei trebuia să fie temporară. Dar australianca în vârstă de 50 de ani a decis să plece din echipa Familiei Regale a Marii Britanii.

Omul de bază al Reginei Elisabeta demisionează

Informaţia a fost confirmată de The Times şi vine la doar câteva săptămâni după ce şi asistenta personală a fostei actriţe, Melissa Touabti, a demisionat. Motivele invocate de Melissa au fost presiunile şi stresul zilnic la care ducesa de Sussex o supunea.

image

Samanta Panteră Cohen este un membru cheie la Palatul Kensington. Plecarea ei alimentează mai mult zvonurile cum că Meghan Markle este extrem de dificilă şi greu de lucrat cu ea. Înainte să lucreze pentru ducii de Sussex, Samantha a lucrat în departamentul de comunicare, fiind considerată mâna dreaptă a Reginei Elisabeta.

Iniţial, a fost vorba de o mutare temporară. Samantha îi ţinea locul lui Edward Lane Fox, care a demisionat după ce a lucrat cu Prinţul Harry timp de 15 ani. Apoi s-a luat decizia ca Samantha Cohen să rămână alături de cuplul regal. Una dintre principalele ei atribuţii a fost să o înveţe pe Meghan Markle regulile de etichetă regală.

Samantha Cohen nu şi-a motivat demisia

Samantha Cohen a consiliat-o pe Meghan Markle la nunta ei, din mai 2018. Apoi la toate evenimentele publice la care Meghan a apărut alături de Regina Elisabeta. În ciuda insistenţelor, Samantha nu şi-a retras demisia. Va pleca după naşterea bebeluşului regal, cum a promis.

image

„Plecarea Samanthei reprezintă o pierdere uriaşă. Este cunoscută pentru devotamentul ei faţă de Regină şi toţi membri familiei o apreciază enorm“, a declarat o sursă apropiată Palatului Buckingham.

Samantha Cohen, mamă a trei copii, a fost prima femeie care a ocupat poziţia de secretar de presă al Palatului Buckingham şi, în 2016, a fost decorată de Suverana Marii Britanii cu titlul de Cavaler-Comandor al Ordinului Regal Victorian.

Cohen a ajuns la Palatul Buchkingham în 2001, după ce a văzut un anunţ de angajare în ziar şi a aplicat pentru post. „Australienii sunt foarte apreciaţi pe aici“, a declarat zâmbin Cohen în 2004. „Noi suntem foarte entuziaşti şi avem o atitudine care sugerează că nimic nu e imposibil“.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg