Omul de bază al Reginei Elisabeta demisionează din cauza lui Meghan Markle

1 84429 original jpg jpeg

După demisia Melissei, o altă angajată cu vechime mai mare la Casa Regala a Marii Britanii îşi dă demisia. Numele ei este Samantha Cohen, dar i se zice Pantera datorită firii sale hotărâte. Omul de bază al Reginei Elisabeta demisionează din cauza lui Meghan Markle, după 17 ani de muncă la palat.

În prezent, Samanta Panteră Cohen are jobul de consilieră personală a lui Meghan Markle. Aceasta a anunţat că va demisiona în primăvara anului 2019, după ce ducesa de Sussex va naşte. Pantera a lucrat timp de 17 ani pentru Regina Elisabeta. 

După nunta regală din mai 2018, Samantha Cohen a trecut în slujba ducilor de Sussex. Iniţial, mutarea ei trebuia să fie temporară. Dar australianca în vârstă de 50 de ani a decis să plece din echipa Familiei Regale a Marii Britanii.

Omul de bază al Reginei Elisabeta demisionează

Informaţia a fost confirmată de The Times şi vine la doar câteva săptămâni după ce şi asistenta personală a fostei actriţe, Melissa Touabti, a demisionat. Motivele invocate de Melissa au fost presiunile şi stresul zilnic la care ducesa de Sussex o supunea.

image

Samanta Panteră Cohen este un membru cheie la Palatul Kensington. Plecarea ei alimentează mai mult zvonurile cum că Meghan Markle este extrem de dificilă şi greu de lucrat cu ea. Înainte să lucreze pentru ducii de Sussex, Samantha a lucrat în departamentul de comunicare, fiind considerată mâna dreaptă a Reginei Elisabeta.

Iniţial, a fost vorba de o mutare temporară. Samantha îi ţinea locul lui Edward Lane Fox, care a demisionat după ce a lucrat cu Prinţul Harry timp de 15 ani. Apoi s-a luat decizia ca Samantha Cohen să rămână alături de cuplul regal. Una dintre principalele ei atribuţii a fost să o înveţe pe Meghan Markle regulile de etichetă regală.

Samantha Cohen nu şi-a motivat demisia

Samantha Cohen a consiliat-o pe Meghan Markle la nunta ei, din mai 2018. Apoi la toate evenimentele publice la care Meghan a apărut alături de Regina Elisabeta. În ciuda insistenţelor, Samantha nu şi-a retras demisia. Va pleca după naşterea bebeluşului regal, cum a promis.

image

„Plecarea Samanthei reprezintă o pierdere uriaşă. Este cunoscută pentru devotamentul ei faţă de Regină şi toţi membri familiei o apreciază enorm“, a declarat o sursă apropiată Palatului Buckingham.

Samantha Cohen, mamă a trei copii, a fost prima femeie care a ocupat poziţia de secretar de presă al Palatului Buckingham şi, în 2016, a fost decorată de Suverana Marii Britanii cu titlul de Cavaler-Comandor al Ordinului Regal Victorian.

Cohen a ajuns la Palatul Buchkingham în 2001, după ce a văzut un anunţ de angajare în ziar şi a aplicat pentru post. „Australienii sunt foarte apreciaţi pe aici“, a declarat zâmbin Cohen în 2004. „Noi suntem foarte entuziaşti şi avem o atitudine care sugerează că nimic nu e imposibil“.Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg