Păreau cuplurile perfecte, dar nu erau deloc aşa. De la ce au început certurile în relaţiile celebrităţilor?

1 beyonce jay z shutterstock jpg jpeg

Mulţi dintre noi ştiu foarte bine că până şi cele mai reuşite relaţii pot întâmpina greutăţi, pentru că nu este totul numai lapte şi miere. Nici cuplurile vedetelor nu fac excepţie şi uită adesea de tot când se încing la ceartă.

Este destul de greu să regăseşti echilibrul unei relaţii după o ceartă de proporţii, mai ales dacă aceasta se întâmplă în public. Pentru celebrităţi este cu atât mai dificil dacă întreaga poveste a fost filmată sau surprinsă în fotografii. Din păcate, pentru următoarele cupluri celebre, paparazzi au fost de faţă în momentele conflictelor şi au dat în vileag detalii despre viaţa lor de cuplu pe care vedetele nu le-ar fi vrut a fi devoalate.

Beyoncé vrea toată atenţia din partea lui Jay-Z 

Pe 30 ianuarie 2015, cuplul megastarurilor Beyoncé şi Jay-Z a fost surprins în timp ce lua masa la un restaurant cu specific asiatic din Los Angeles. Ea a fost fotografiată atunci ţipând la soţul ei. Presa a speculat că motvul ar fi fost faptul că Jay-Z folosea non-stop telefonul mobil în timpul cinei, dar nimeni nu poate spune cu siguranţă care a fost motivul.

După incidentul din anul 2014, care a adus la lumină potenţiale dificultăţi în relaţie, atât Jay-Z, cât şi Beyoncé au explorat conflictele lor conjugale în albumele pe care le-au lansat. Se pare că totul e bine când se termină cu bine, aşa cum sublinia şi Jay-Z într-un interviu din anul 2017, „am fost cu adevărat mândru de muzica pe care a făcut-o, iar ea de ceea ce am creat eu. La sfârşitul zilei, avem un respect sănătos unul pentru celălalt. Cred că uimitoare."

Shia LaBeouf şi Karolyn Pho se certau din cauza muncii lui

Actorul Shia LaBeouf este destul de cunoscut pentru comportamentul său public ieşit din comun, cum s-a întâmplat în anul 2017 când a fost arestat pentru că băuse peste măsură şi avusese un comportament jignitor, rasist la adresa poliţiştilor. În consecinţă, n-a fost de mirare să fie văzut în 2012, certându-se în public cu prietena sa Karolyn Pho pe care a lăsat-o cu ochii în lacrimi în Los Angeles. S-a zvonit atunci că ea nu era de acord ca el să filmeze scene sexuale reale, non-simulate, pentru filmul lui Lars Von Trier „Nyphomaniac”. Deşi mai târziu a declarat că totul este bine între ei, că sunt oameni normali care se mai şi ceartă şi că nu era vorba despre acel film, peste câteva luni cuplul s-a despărţit definitiv.

Certurile nu i-au ocolit nici relaţia cu Mia Goth, alături de care a jucat în filmul „Nyphomaniac”. Cei doi au fost filmaţi în timp ce se certau în Tubingen, Germania, în anul 2015. El se îndepărtează de ceartă şi se urcă într-o maşină cu nişte localnici, spunându-le: „Nu vreau să ating o femeie, nu vreau să lovesc o femeie, dar sunt constrâns s-o fac." După ce ea încearcă să-i vorbească din nou, el poate fi auzit spunând: „Nu vreau să te ating. Nu vreau să fiu agresiv. Acesta este genul de mizerie pe care o face o persoană abuzivă”.

Kirsten Dunst şi Garrett Hedlund aveau neînţelegeri de la început

Actriţa Kirsten Dunst tocmai începuse să se vadă cu actorul Garrett Hedlund când camerele foto i-au surprins perechea certându-se aproape de un cinematograf. Au rămas împreună încă 4 ani şi lucrurile păreau să meargă bine. Într-un interviu, ea adeclarat: „Avem aceeaşi vârstă. Provenim din medii similare. Îl văd ca făcând parte din familia mea”. Familie sau nu, Dunst şi Hedlund s-au despărţit la puţin timp după acea declaraţie.

Kim Kardashian şi Kris Humphries se răfuiau în maşină

Nu este un secret faptul că relaţia dintre Kim Kardashian şi soţul ei, starul NBA, Kris Humphries, a fost de scurtă durată. Căsătoria lor a durat nu mai mult de 72 de zile. Cu doar câteva zile înainte ca ea să solicite divorţul, pe 31 octombrie 2011, perechea a fost surprinsă certându-se aprins în maşina ei după ce au luat cina în oraş. Kardashian a dezvăluit într-un interviu din anul 2017 că ştia chiar înainte de nunta aceea de 6 milioane de dolari că relaţia era sortită eşecului. După un divorţ care a durat mai mult decât căsnicia, cei doi s-au despărţit din punct de cedere legal în 2013.

FOTO: Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg