Părţi ale corpului pe care nu ştiai că trebuie să le protejezi de soare

1 75225 original jpg jpeg

În timpul verii, pielea noastră este expusă mai des razelor nocive ale soarelui şi de aceea folosim regulat cremă protectoare. Cu toate acestea, uităm de câteva părţi ale corpului destul de importante. Iată care sunt acestea! 

Scalpul

Deşi este foarte expus razelor solare, rareori ne protejăm scalpul când mergem pe plajă. De aceea, de fiecare dată după expunerea la soare, observăm că pielea capului este roşie. Pentru a preveni arsurile, aplică un spray pulverizator pentru protecţie. De asemenea, este important să nu-ţi uiţi pălăria acasă dacă nu vrei să faci insolaţie.

Urechile

Medicii dermatologi recomandă adesea pacienţilor să-şi protejeze urechile împotriva razelor solare, pentru că pielea din acea parte a corpului reprezintă un risc ridicat de cancer de piele. Aşadar, aplică cremă protectoare sau poartă o pălărie cu boruri mari pentru a proteja urechile.

Buzele

Ştii ce să faci atunci când ai buzele uscate, dar le-ai protejat vreodată de soare? Pielea din zona respectivă este mai subţire şi totodată predispusă la cancer de piele, la fel ca în cazul pielii din zona urechilor. Foloseşte un balsam de buze cu protecţie SPF 30 şi aplică-l din două în două ore în timpul expunerii la soare.

Pleoapele

În ceea ce priveşte zona feţei, loţiunea protectoare nu trebuie aplicată doar pe nas, obraji sau frunte. Ploapele sunt la fel de importante chiar dacă ai de gând să porţi ochelari de soare toată ziua. Pielea ochilor este subţire şi delicată şi trebuie protejată constant dacă nu vrei să-ţi apară riduri mai devreme decât este cazul.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg