Penélope Cruz şi Javier Bardem, o poveste de dragoste „ca în filme‟. Destinul i-a reunit după 16 ani

6 shutterstock 1098865028 jpg jpeg

A fost nevoie de mulţi ani şi de multe scene de filmate împreună pentru ca Penélope Cruz şi Javeir Bardem să realizeze că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Iată cum a început povestea lor!

Penélope Cruz şi Javier Bardem reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri latine. Cei doi au avut şansa norocoasă de a se îndrăgosti unul de celălalt, la începutul carierei lor artistice, însă nu au rămas împreună de atunci.

S-au întâlnit pentru prima dată în anul 1992, pe platourile de filmare ale filmului „Jamón Jamón‟. Penélope Cruz avea doar 18 ani, iar Javier, 23. În rolul său, Javier încerca să îi cucerească inima, însă în ciuda faptului că atunci nu s-a înfiripat nimic între ei, Bardem a explicat, mai târziu, că o chimie evidentă exista.

Câţiva ani mai târizu, Cruz s-a mutat în New York pentru a studia baletul şi engleza. Atât ea, cât şi Bardem şi-au continuat viaţa profesională şi au avut alte relaţii. Cariera lui Cruz începuse să ia amploare, iar relaţia ei cu Tom Cruise era din ce în ce mai mediatizată.

Un film celebru i-a reunit după 16 ani

Anul 2008 a reprezentat punctul cheie al relaţiei lor. Filmul „Vicky Cristina Barcelona‟, în regia lui Woody Allen, i-a reunit din nou pe cei doi pe platourile de filmare. Atunci Bardem s-a îndrăgostit din nou de Cruz. El a recunoscut că în timpul filmărilor, niciunul dintre ei nu a îndrăznit să facă prima mişcare. Spre norocul lor, un prieten a organizat o petrecere pentru a încununa sfârşitul filmărilor, iar acolo cei doi s-au apropiat.

La început, au existat câteva îndoieli cu privire la relaţia lor. Bardem a mărturisit că a ezitat iniţial să facă primul pas, deoarece Cruz juca în „Vicky Cristina Barcelona‟ rolul unei femei copleşitoare şi pasionale, încât l-a făcut să se întrebe dacă şi-ar dori un astfel de personaj şi în viaţa lui. Cu toate acestea, scenele erau doar ficţiune, iar realitatea a demonstrat altceva.

Javier Bardem: „Ţie îţi datorez multe lucruri şi te iubesc foarte mult‟

În acelaşi an în care au început să iasă impreună, Javier Bardem a câştigat un Oscar pentru rolul său din „No Country for Old Men‟, iar în anul următor Penélope Cruz a primit un Oscar pentru rolul din „Vicky Cristina Barcelona‟. În 2010, la Cannes, Bardem a câştigat premiul pentru „Cel mai bun actor‟, din „Biutiful‟, pe care i l-a dedicat iubitei sale: „Prietenului meu, partenerului meu, iubitei mele, Penélope. Ţie îţi datorez multe lucruri şi te iubesc foarte mult‟, au fost cuvintele actorului.

Cei doi s-au căsătorit în 2010, iar gazda ceremoniei le-a fost Johhny Depp, în casa lui din Bahamas. Ca urmare a dragostei lor, în 2011 şi în 2013, au venit pe lume cei doi copii ai lor, Leo şi Luna. „El este inclus în toate visele mele şi este aici cu mine mereu‟, a spus Penélope despre Javier. Astăzi, prioritatea lor principală este familia. De asemenea, sunt implicaţi în proiecte de cinematografie şi activism.

Susă foto: Pinterest, ShutterstockRecente

Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia
Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg