Porţi ochelari? Iată câteva sfaturi de îngrijire a pielii

1 71764 original jpg jpeg

Ochelarii pot juca într-adevăr, un rol foarte important în modul în care arată pielea. Dacă eşti una dintre persoanele care poartă ochelari dar vrei să ai o piele fără cusur, atunci ţine cont de aceste sfaturi.

Contrar a ceea ce s-ar crede,fetele cu ochelari trebuie să adopteze un alt set de reguli de îngrijire a pielii,la fel ca machiajul,care trebuie să difere la femeile care poartă ochelari.Machiajul pentru fetele care poartă ochelari poate fi un pic mai complicat,dar rutina de îngrijire a pielii ar trebui să fie destul de simplă. Şi chiar este. Ochelarii nu pun în umbră şi nu acoperă pielea neîngrijită,de aceea,trebuie acordată atenţia necesară.Toată lumea trebuie să aibă grijă de pielea sa,indiferent de vârstă sau sex. Şi tocmai pentru că porţi ochelari,asta nu înseamnă că poţi sări peste regimul de îngrijire a pielii. Chiar dacă pare greu de crezut,fetele cu ochelari chiar au nevoie de altfel de îngrijiri.

Iată care sunt sfaturile cele mai importante de îngrijire a pielii pentru femeile care poartă ochelari: 1. Şerveţele absorbante

Ochelarii pun presiune asupra zonelor pe care le ating şi care ar putea duce la producerea de sebumîn plus. De aceea,trebuie să ai mereu la îndemână hârtie sau şerveţele absorbante (sunt cele speciale pentru cine are tenul gras).

2. Demachiant

Este,de asemenea,o idee bună să ai mereu la tine o sticlă mică de demachiant facial,indiferent de locul în care te duci.

3. Pudră de faţă

Trebuie să ai mereu în geantă o pudră de faţă,pentru atunci când vrei să reîmprospătezi machiajul înainte de plecare,dar şi pentru când vrei să scapi de excesul de sebum din zonele în care ochelarii ating faţa.

4. Şerveţele pentru curăţarea ochelarilor

Lentilele ochelarului vin în contact cu sebumul,praful şi machiajul şi,prin urmare,este foarte important ca ele să fie curăţate mereu. Lentilele trebuie şterse ori de câte ori crezi că este necesar.

5. Spălarea înainte de culcare

Seara,înainte de culcare,spală foarte bine pielea feţei,insistând în zona ochilor. Este foarte important,deoarece astfel eviţi apariţia petelor care rămân de la ochelari pe faţă.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg