Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc şi Liliana, frumoasa lui soţie: "Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală"

1 84022 original jpg jpeg

Îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze la rubrica meteo, dar şi pe scena teatrului. Florin Busuioc sau Busu, aşa cum îl recunoaşte toată lumea, este unul din cei mai carismatici prezentatori din showbizul românesc, de aceea vestea că a suferit un infarct miocardic a cutremurat întreaga ţară. 

Dacă fiecare apariţie a sa la televizor este una memorabilă şi plină de culoare, Busu a ales să fie discret pe plan personal. Se declară împlinit cu viaţa pe care o are alături de soţia lui Liliana şi cele două fete:  Natalie. de 15 ani şi Catinca, de 8 ani. 

image

Viaţa de familie a lui Florin Busuioc

Busu s-a recăsătorit pentru a doua oară cu Liliana, fosta lui studentă, în urmă cu mulţi ani. 

"N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura", spunea Florin Busuioc pentru adevărul.ro. 

image

lorin Busuioc mare are un fiu mai mare, din căsnicia cu Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureş, cu care nu are o relaţie apropiată. Potrivit unica.ro, Florin Busuioc Jr. are 27 de ani, iar ultima dată şi-a văzut tatăl pe când avea 17 ani.

Busu a vorbit cu regret despre prima sa căsnicie: „M-am insurat cand eram la Piatra Neamţ. Nu ştiu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat şi am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmăreşte şi acum gestul ăsta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”.

image

Florin Busuioc, desemnat cel mai bun prezentator meteo

Florin Busuioc s-a născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara. El a copilărit şi aici, dar şi în satul Şoimăreşti, judeţul Neamţ, iar visul de a deveni actor l-a adus la Bucureşti. Deşi marea lui pasiune rămâne actoria, el este cunoscut mai mult ca om de televiziune

“Am început la TVR, cu o emisiune pentru copii, «Tip-Top Minitop», la care am ajuns făcând un film pentru TVR, o poveste ţăcănită cu o pisică scăpată printr-un hotel. Mă rog, era foarte drăguţ filmul. M-au remarcat producătorii de la «Tip-Top Minitop» şi mi-au propus să fac asta. A durat câţiva ani emisiunea, am mai făcut o emisiune în paralel, tot acolo, la TVR, tot pentru copii. Emisiunea a continuat şi după ce am plecat eu”, a declarat prezentatorul TV pentru adevarul.ro.

image

În anul 2010, Busu a fost desemnat drept cel mai bun prezentator meteo de către Societatea Europeană de Meteorologie.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg