Povestea din spatele tunsorii scurte a Prinţesei Diana. Habar nu avea cum o să arate

3 di jpg jpeg

Tunsoarea tip pixie a Prinţesei Diana este una dintre cele mai reprezentative coafuri a anilor ’90. Multe femei din întrega lume şi-au dorit să copieze acest look, dar cu greu au reuşit să îl reproducă identic.

Aspectul masculin al Prinţesei a devenit un adevărat model pentru multe tinere. Mulţi ar crede că această tunsoare distinctivă a fost o strategie bine gândită de familia regală pentru ca Lady Di să atragă atenţia cu ceva „diferit‟. În realitate, look-ul pixie a fost, de fapt, realizat, dintr-un simplu impuls, de către stilistul Dianei.

Lady Di făcea furori când intra într-o încăpere

Stilistul Sam McKnight îi era tot timpul aproape Prinţesei Diana, deoarece Lady Di era cunoscută pentru atenţia acordată părului său. În cel mai recent episod din serialul „Vogue Visionaries‟, McKnight a relatat care este de fapt povestea din spatele tunsorii care a făcut istorie, dar şi cum a cunoscut-o pe Diana: „Prima dată când am întâlnit-o pe Prinţesa de Wales a fost cu ocazia unei şedinţe foto. Această blondă cu picioare lungi a venit spre mine, mi-a zâmbit, s-a prezentat şi ne-a făcut pe toţi din încăpere să ne topim. În aceea perioadă, Diana încă mai avea bobul lung, pe care îl purtase de-a lungul anilor ’80‟, a declarat McKnight.

Prinţesa Diana s-a lăsat pe mâinile stilistului

McKnight a declarat că, la finalul zilei, Prinţesa Diana a început să prindă încredere în el, deoarece a simţit că este un profesionist şi i-a spus că şi-ar dori să încerce şi „altceva‟: „M-a întrebat ce aş face cu părul ei şi i-am spus că l-aş tăia de tot şi aş încerca o nouă tunsoare. Era începutul anilor ’90, iar acest look reprezenta trecerea de la anii ’80, la ceva mai chic‟. Mc Knight nu s-a aşteptat ca Prinţesa Diana să fie atât de promptă şi să accepte pe loc să îi taie părul, chiar dacă nu ştia cum o să arate la final: „Aşa că am tăiat părul şi nu ne-am mai uitat înapoi. Din instinct s-a născut modelul pixie Diana‟, a declarat Sam McKnight.

4 look pixie jpg jpeg

Prinţesei i-a plăcut enorm noul look, iar Sam McKnight a convins-o să îi devină stilist o bună perioadă de timp. Din acel moment, Diana a hotărât să îl angajeze pe McKnight şi să îl ia cu ea pe peste tot, în călătoriile sale, pentru a-i îngriji coafura. Tototdată, în zilele în care Prinţesa participa la evenimente importante, stilistul venea dimineaţa şi seara la reşedinţa Prinţesei ca să aibă grijă de look-ul său perfect. Uneori, îl tundea chiar şi pe William şi pe Harry.

Sursă foto: Arhivă, PinterestRecente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg