Povestea surorilor gemene care au devenit băieţi: „Am păstrat secretul şi una faţă de alta”

1 83817 original jpg jpeg

Sunt fraţi gemeni, au 23 de ani, lucrează în Apărare şi amândoi au relaţii fericite. Aspectul lor fizic nu trădează nicio secundă adevărul: faptul că s-au născut fete. 

La naştere, în 1995, Jack şi Jace Grafe erau două fetiţe superbe. Au ştiut însă de la început că e ceva în neregulă cu ele. Au avut o copilărie fericită, dar dificilă, după cum mărturisesc chiar ele.  

Pe parcursul copilăriei, fetele obişnuiau să poarte haine de băieţi şi obişnuiau să interpreteze roluri de „frate” sau „tată” atunci când se jucau acasă. În plus, acestea au mărturisit că s-au îndrăgostit de colege de clasă. 

image

Gemenele Grafe au urmat cursurile unei şcoli religioase stricte, de unde ar fi riscat să fie exmatriculate dacă şi-ar fi împărtăşit sentimentele, mai ales că provin dintr-o familie tradiţională, cu un tată pastpr. Prin urmare, gemenele nu au recunoscut adevărul. „Am păstrat secretul şi una faţă de alta”.

Abia după ce au absolvt liceul, fetele au mărturisit totul. „Ne-a fost greu să ne mărturisim secretul reciproc, în copilărie, dar când Jace mi-a spus că şi el se află în aceeaşi situaţie m-am simţit uşurat şi am simţit că nu mai sunt singur. Mi-a fost teamă, am fost îngrozit de acel moment”, a spus Jack.

În prezent, gemenii Jack şi Jace sunt bărbaţi „cu acte în regulă”, lucrează în apărare şi au relaţii cu femei. Jace trăieşte în Athens, Georgia, şi are o relaţie cu o studentă în vârstă de 19 ani, iar Jace locuieşte aproape, în Monroe, Georgia, şi este logodit, tot cu o femeie. 

image

Cei doi au început să facă tratamente cu testosteron, iar recent au suferit o intervenţie chirurgicală prin care le-au fost îndepărtaţi sânii. Nu doar că se identifică drept bărbaţi, ci şi statul ăi recunoaşte aşa din punct de vedere legaal.  

„Identitatea lor se află înăuntrul lor. Aceşti fraţi nu încearcă să îşi schimbe identitatea, ci îşi doresc ca toată lumea să vadă cine sunt ei cu adevărat”, a declarat medicul care se ocupă de cazul lor.  

Sursă: mirror.co.uk Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg