Prenumele pe care îl au în comun Kate şi Regina Elisabeta. Dar numele complet al Reginei îl ştii?

1 kate si regina jpg jpeg

Membri Familiei Regale britanice nu încetează să surprindă. Când crezi că ştii totul despre ei, mai apare ceva nou.

Toată lumea se gândeşte la Catherine, ducesa de Cambridge, ca la Kate, iar regina Elisabeta este adesea denumită „maiestatea sa‟ sau „regina‟. Deşi Kate nu este un membru de sânge al familiei regale, împărtăşeşte asemănări cu mulţi membri ai familiei soţului ei. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care se potriveşte atât de perfect familiei şi, poate, va fi într-o zi o regină excelentă.

Kate are 2 titluri regale mai puţin cunoscute

Majoritatea oamenilor au un nume, un prenume intermediar şi un prenume, dar nu se poate spune acelaşi lucru pentru cei din Familia Regală. Ei au adesea 2-3 nume de mijloc şi tind să-şi numească copiii în onoarea altor membri ai familiei.

Odată cu căsătoria cu prinţul William, Kate însăşi a primit destul de multe titluri regale. În timp ce obişnuia să fie cunoscută publicului doar cu numele de „Kate Middleton”, acum este ducesa de Cambridge. Când Kate vizitează Scoţia, ea poate folosi titlul de contesă de Strathearn, iar atunci când vizitează Irlanda de Nord, este intitulată Lady Carrickfergus.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh în viaţă din lume

Actualul monarh al Marii Britanii are unele titluri foarte importante pe care le foloseşte. Născută ca prinţesă Elisabeta de York, regina Marii Britanii de astăzi a fost cunoscută anterior ca Alteţa Sa Regală, Prinţesa Elisabeta, precum şi Alteţa Sa Regală, Prinţesa Elisabeta, Ducesa de Edinburgh.

În timp ce unii monarhi îşi schimbă prenumele complet atunci când preiau tronul, regina a ales să n-o facă atunci când a devenit monarh pe 6 februarie 1952. Ea este numită Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi a celorlalte tărâmuri, Regină a Commonwealth-ului (16 state suverane), apărătoare a credinţei.

Care este prenumele care le uneşte

Când vine vorba de nume, există o legătură între Kate şi Regina Elisabeta despre care nu mulţi ştiu. Se pare că ele împărtăşesc un nume comun. Numele complet al lui Kate dat la naştere este de fapt Catherine Elizabeth Middleton, iar maiestatea sa este Elisabeta Alexandra Mary. Poate Kate a fost destinată să devină membru al Familiei Regale încă din ziua în care s-a născut, iar numele ei poate fi o legătură cu regina Elisabeta care dovedeşte acest lucru.

@instagramRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg