Prenumele pe care îl au în comun Kate şi Regina Elisabeta. Dar numele complet al Reginei îl ştii?

1 kate si regina jpg jpeg

Membri Familiei Regale britanice nu încetează să surprindă. Când crezi că ştii totul despre ei, mai apare ceva nou.

Toată lumea se gândeşte la Catherine, ducesa de Cambridge, ca la Kate, iar regina Elisabeta este adesea denumită „maiestatea sa‟ sau „regina‟. Deşi Kate nu este un membru de sânge al familiei regale, împărtăşeşte asemănări cu mulţi membri ai familiei soţului ei. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care se potriveşte atât de perfect familiei şi, poate, va fi într-o zi o regină excelentă.

Kate are 2 titluri regale mai puţin cunoscute

Majoritatea oamenilor au un nume, un prenume intermediar şi un prenume, dar nu se poate spune acelaşi lucru pentru cei din Familia Regală. Ei au adesea 2-3 nume de mijloc şi tind să-şi numească copiii în onoarea altor membri ai familiei.

Odată cu căsătoria cu prinţul William, Kate însăşi a primit destul de multe titluri regale. În timp ce obişnuia să fie cunoscută publicului doar cu numele de „Kate Middleton”, acum este ducesa de Cambridge. Când Kate vizitează Scoţia, ea poate folosi titlul de contesă de Strathearn, iar atunci când vizitează Irlanda de Nord, este intitulată Lady Carrickfergus.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh în viaţă din lume

Actualul monarh al Marii Britanii are unele titluri foarte importante pe care le foloseşte. Născută ca prinţesă Elisabeta de York, regina Marii Britanii de astăzi a fost cunoscută anterior ca Alteţa Sa Regală, Prinţesa Elisabeta, precum şi Alteţa Sa Regală, Prinţesa Elisabeta, Ducesa de Edinburgh.

În timp ce unii monarhi îşi schimbă prenumele complet atunci când preiau tronul, regina a ales să n-o facă atunci când a devenit monarh pe 6 februarie 1952. Ea este numită Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi a celorlalte tărâmuri, Regină a Commonwealth-ului (16 state suverane), apărătoare a credinţei.

Care este prenumele care le uneşte

Când vine vorba de nume, există o legătură între Kate şi Regina Elisabeta despre care nu mulţi ştiu. Se pare că ele împărtăşesc un nume comun. Numele complet al lui Kate dat la naştere este de fapt Catherine Elizabeth Middleton, iar maiestatea sa este Elisabeta Alexandra Mary. Poate Kate a fost destinată să devină membru al Familiei Regale încă din ziua în care s-a născut, iar numele ei poate fi o legătură cu regina Elisabeta care dovedeşte acest lucru.

@instagram



Recente

Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg